Coaching, Interim diensten & advies


Flexibiliteit en ondersteuning op het moment dat je het nodig hebt


Coaching

Als horecaondernemer moet je veel ballen in de lucht houden en dan is het fijn om een betrouwbare sparringpartner achter de hand te hebben. Liefst iemand die de branche goed kent, iemand die luistert naar je ideeën, met je meedenkt of je misschien wel kan oppeppen op momenten dat het minder gaat met jou en je bedrijf. Want het gevoel iemand te hebben waar je altijd op kunt rekenen geeft je rust waardoor jij je kan focussen op het runnen van je zaak.

Interim Diensten


Soms kan het nodig zijn dat er iemand van buitenaf in je bedrijf komt om die rust en regelmaat te creëren, die samen met jou én je team gaat kijken naar verbeterpunten en die de eventuele verbeter- of veranderingsprocessen in goede banen kan leiden.

Bij dit alles helpt HorecaAdviesBureau.nl je graag, zodat jij en je horecazaak gezond zijn en blijven!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Advies

Een eigen horecazaak begint vaak als een droom, maar bij het runnen van een eigen horecabedrijf komt er veel op je af. Als starter heb je veel stappen te zetten voordat het zover is. Denk maar aan het wettelijk verplichte SVH-diploma, vergunningen, financiering, en wat denk je van de wet Bibop? Voordat je het weet zie je belangrijke zaken over het hoofd, met vaak verstrekkende gevolgen.

Maar ook als je eenmaal een horecabedrijf hebt moet je met veel zaken rekening houden. Het is dan ook niet gek dat je soms ergens vastloopt of dat het gewoon fijn zou zijn om iemand naast je te hebben die je op de juiste momenten kan begeleiden en ondersteunen.