Lokaal tarief
Hoe kan je naast de dagelijkse operatie vooruit blijven kijken en blijven anticiperen op de toekomst? Inga Blokker, brengt vanuit haar werk dagelijks kansen en bedreigingen voor de foodservicesector in beeld. In dit artikel: 12 kansen voor formules tot 2030.
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Heb jij minimaal 1 medewerker?
Alle risico’s in jouw organisatie moeten geïnventariseerd en geëvalueerd worden en er moet een plan van aanpak worden gemaakt.
HorecaAdviesBureau.nl Kan voor jou een scan uitvoeren.
Meer info: stuur een bericht
of bel ons op 0900 – 121 2123 .