Horeca inkoopvoordeel


Reduceer uw kosten; bespaar tot duizenden euro’s!

Horeca inkoopvoordeel


Steeds vaker worden wij benadert door marktpartijen of wij hun product of dienst niet willen promoten. Met onze partners hebben wij een landelijke dekking in de hospitality sector.


Wij kijken natuurlijk of men ons een goed prijs/kwaliteit aanbod kan geven voor onze cliënten. Voorwaarden die men alleen niet snel kan krijgen, waarmee wij de klant dus van dienst kunnen zijn, want heel vaak kunnen wij, door deze collectiviteit tegen betere voorwaarden iets aanbieden als die u nu heeft.

Tegen de leveranciers zeggen wij ook altijd dat wij dit vanuit een adviesrol doen, want wij zijn en willen geen accountmanagers van hun zijn.

Wij dagen u dan ook uit: Laat ons eens vrijblijvend een gratis inkoopcheck doen en ontdek wat wij u aan voordeel kunnen brengen.


Gerelateerde vragen

Waar kan ik op besparen?
De raamovereenkomsten van Horecaadviesbureau zijn bijzonder aantrekkelijk. Op alle inkoopstromen kan simpelweg bespaard worden door dat in een groep te doen. Iedere ondernemer denkt de beste deal te hebben en zijn ook iedere keer weer verbaasd welke ruimte er nog ligt.

Ook de uitgaves waar je minder snel aan denkt, zoals energiekosten, pinabonnementen en verzekeringskosten zijn vaak goed naar beneden te brengen. Dit zijn vaak langlopende contracten die met relatief weinig moeite om te zetten zijn naar een aantrekkelijker contract, met interessante besparingen.

Hoe realiseren jullie inkoopbesparingen?
Door onze landelijke dekking kunnen wij een groot potentieel aan leveranciers bieden. Hierdoor kunnen wij weer grote raamovereenkomsten sluiten, waar u van mee kunt profiteren.

Gratis bespaarsscan bij aanmelden nieuwsbrief!

Selecteer een geldig formulier