Categorie
Hotel - Restaurant
Plaats
Haaksbergen
Aanbod
Unieke kans
Vraagprijs
Huurprijs
Op aanvraag
Oppervlakte
350 m2

Unieke kans, start je eigen restaurant in een bestaand hotel

Heb je altijd al gedroomd over een eigen restaurant? De eigenaren van Hotel/B&B Erve Bruggert in Haaksbergen zijn op zoek naar een geschikte kandidaat voor het restaurant bij hun hotel. Wij nodigen kandidaten dan ook uit om concept te bedenken passend bij het hotel. Degene wordt in de gelegenheid gesteld om zijn/haar eigen exploitatie te starten. Het restaurant krijgt eigen parkeervoorzieningen en is gelegen aan een toeristische wandel/fiets route. Daarbij beschikt het over een ruim terras met speelfaciliteiten voor kinderen. Met het hotel kunnen (culinaire) arrangementen worden samengesteld. Kortom een unieke kans voor een echte horecaondernemer.

Welkom bij hotel, boerenlodges en vakantiewoningen Erve Bruggert in Haaksbergen, gelegen op de grens van Twente (Overijssel) en de Achterhoek. De accommodatie is een oude boerderij die in 2002 omgetoverd is tot een mooi rustieke familie hotel en geeft uitzicht over het rijke landleven. Hotel en B&B Erve Bruggert is een landelijk 3-sterren hotel aan de rand van Haaksbergen in de nabije omgeving van de steden Enschede en Hengelo. Ons hotel en B&B ligt ook centraal ten opzichte van de plaatsen Buurse, st. Isidorushoeve, Rekken, Eibergen en Neede.

De accommodatie is gelegen aan het Toeristisch Overstap Punt van Haaksbergen. Ook wel genoemd de TOP locatie. Dit is het beginpunt van diverse fiets- en wandelroutes. In 2011 zijn de Mountainbikeroutes samengesteld door de Haaksbergse Toer en Fietsclub die starten vanaf Erve Bruggert.

Direct de makelaar spreken?

Anke Dortmans - van den Oever

Anke Dortmans - van den Oever

Bel: 06-46286109
anke@horecaadviesbureau.nl

Erve Bruggert

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht