Categorie
Goodwill & Inventaris
Plaats
Moraira
Aanbod
Restaurant
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 109500
Huurprijs
€ 2600
Oppervlakte
100 m2

Restaurant Bajul

In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen.

Op 100 meter lopen naar de Middellandse zee hebben wij Indonesisch Restaurant Bajul in de verkoop gekregen. Niet alleen de grote Nederlandse enclave in en rondom Moraira bezoeken Bajul regelmatig, maar ook de vele andere expats, overwinteraars, toeristen en vaste bewoners smullen bij de heerlijke gerechten die uit deze keuken komt. De huidige eigenaren gaan straks een nieuwe uitdaging aan, vandaar de verkoop. Na hier heerlijk gegeten te hebben maak je een lekkere wandeling door de haven, langs het fort en richting de boulevard van Moraira.

Uiteraard kun je ook overwegen om een ander horecaconcept te hanteren, denk aan een tapasbar, eetcafe, restaurant of wijnbar. Het pand heeft een grote frontbreedte en de keuken is volledig uitgerust. Het restaurant heeft 42 zitplaatsen binnen en ongeveer 40 buiten op het terras. Kortom een turnkey bedrijf waar nog legio mogelijkheden liggen voor de juiste ondernemer.

Direct de makelaar spreken?

Michel Borremans


Bel: 0612071985
Michel@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht