Categorie
Bakkerij, Broodjeszaak
Plaats
Breda
Aanbod
Bakkerij, broodjeszaak
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 60000
Huurprijs
€ 2900
Oppervlakte
180 m2

Béla's Eethuis & Bakkerij

Bakkerij en broodjeszaak op A-locatie ter overname aangeboden.

Bakkerij en Eethuis Béla’s is in januari 2020 gestart met de huidige exploitatie. Alle producten worden vers en in eigen keuken bereid. Helaas is de ontwikkeling door de Covid pandemie vertraagd, maar een bedrijf met een zeer grote omzetpotentie!

Belcrum is momenteel een van de meest gewilde wijken in Breda om te wonen. De Belcrum is een kindvriendelijke wijk, waar veel jonge gezinnen wonen. Door de gunstige ligging is het NS-station slechts enkele minuten lopen en sta je binnen 10 minuten op de Grote Markt in Breda. De buurtbewoners zijn zeer betrokken, wat geresulteerd heeft tot de verkiezing ‘Gouden Buurt van Nederland 2020’, uitgeroepen door Nextdoor.

Verder wordt er op loopafstand twee volledig nieuwe wijken gebouwd; het ‘Havenkwartier’ en het ‘Stationskwartier’. In totaal worden er in de directe omgeving, tot 2030, in verschillende projecten minimaal 1000 nieuwe woningen gebouwd.

De huidige exploitatie is een broodjeszaak, maar dit pand heeft ontzettend veel potentie. Vanbinnen is het verrassend ruim met +/- 180m2 oppervlakte. De inrichting voldoet, maar biedt ruimte tot verbetering. Er zijn meerdere ruimtes die opnieuw ingedeeld kunnen gaan worden.

De keuken is voorzien van alle apparatuur, waardoor het bedrijf gelijk kan draaien. De ruimten zijn zo ingedeeld dat het relatief simpel is om een conceptwijziging door te voeren.

Direct de makelaar spreken?

Frank Cornelissen


Bel: 06-38500954
frank@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht