Categorie
Onroerend goed, inventaris & goodwill
Plaats
Calpe
Aanbod
Restaurant
Vraagprijs
€ 245000
Huurprijs
n.v.t.
Oppervlakte
120 m2

Discrete verkoop: Goedlopend restaurant incl. O.G.

In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen.

Dit restaurant, in de oude binnenstad van Calpe, biedt een creatieve keuken, bekend als “Cocina de Autor”. Het restaurant wordt gerund door de chef-kok (die gepassioneerd is door verse smaken), zijn vrouw en enkele personeelsleden. Hij, de chef-kok, ontwerpt en bereidt zijn menu’s met seizoen producten uit de streek.
Klanten kunnen ervoor kiezen om van deze speciale eetervaring te genieten in het prachtig ontworpen restaurant, of de sfeer opsnuiven door ‘al fresco’ te dineren in de zomer.
Het restaurant heeft een karaktervolle uitstraling met de perfecte ambiance voor een bijzondere eetervaring. Het restaurant biedt plaats aan 30 personen verdeeld over 2 verdiepingen en is prachtig ontworpen met een nautisch thema. Het restaurant is gemakkelijk te vinden, op een paar minuten lopen van het Kerkplein in de oude binnenstad van Calpe.
Het eten is een moderne en creatieve mix van kleuren en smaken, waarbij het menu verandert met de beste seizoensingrediënten, waaronder regionale producten en marktgroenten.
Dit restaurant inclusief onroerend goed heeft een vraagprijs van € 245.000,00

Direct de makelaar spreken?

Michel Borremans


Bel: 0612071985
Michel@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht