Categorie
Restaurant - Lunchroom- Terras
Plaats
Hengelo
Aanbod
Restaurant- Lunchroom-Terras
Vraagprijs
Huurprijs
€ 2083
Oppervlakte
230 m2

Kiosk Marktplein Hengelo

Het object bevindt zich aan de rand van het Marktplein in de binnenstad van Hengelo. De binnenstad van Hengelo kenmerkt zich door gezellige terrassen, hoogwaardige winkels en aangename straatjes met gezellige ambachtelijke winkels en speciaalzaken. In de afgelopen periode heeft de gemeente fors geïnvesteerd in het vernieuwde Marktplein en de omliggende winkelstraten.
Aan de hand van een uitgebreid participatie traject heeft de gemeente samen met de stad gewerkt aan het nieuw marktplein. Uit het participatie traject is naar voren gekomen dat het nieuwe plein een echt “doeplein “moet worden, waar mensen graag verblijven en waarop de hele dag reuring aanwezig is. Op basis van de inbreng van dit participatie traject heeft Orka als landschapsarchitect deze uitkomst vertaald in een ontwerp dat op dit moment gerealiseerd wordt. De openbare ruimte is grotendeels al opnieuw ingericht en hierdoor is het verblijfsklimaat en de sfeer verbeterd. Om het project marktplein verder af te ronden is de gemeente op zoek naar een geschikte en gedreven horecaondernemer die op een goede manier invulling aan de horecalocatie op dit nieuwe marktplein weet te geven. Meer informatie over de realisatie van het Marktplein en andere projecten in de Hengelose binnenstad kunt u vinden op www.hengelo.nu.
Van inschrijver wordt verwacht dat deze een visie ontwikkelt op de exploitatie van het object Brinkstraat 9. De inschrijver wordt gevraagd een uitdagend concept passend bij het marktplein te realiseren. We worden graag verrast door die ondernemer die toegevoegde waarde weet te bieden!
In het plan dient te worden aangegeven hoe een passend concept met toegevoegde waarde kan worden gerealiseerd, rekening houdend met de beschreven voorwaarden. Het uitgangspunt voor verhuur is dat de huurovereenkomst direct na de gunning ingaat en dat er binnen twee maanden wordt overgegaan tot het inrichten van de horecagelegenheid.

Direct de makelaar spreken?

Marinus van Dorst


Bel: 06-26520512
[email protected]

Details

Meer details

Zitplaatsen pand: 46
Terras: Aanwezig
Terras oppervlakte: 130 m2
Aantal zitplaatsen terras: 85
Keuken oppervlakte: 17 m2
Verkoopruimte oppervlakte: 140 m2
Opslagruimte oppervlakte: 13 m2
Aantal verdiepingen: 2
Bouwjaar: 2022
Exploitatie sinds: 2023

Vergunningen etc.

Krachtstroom: Ja
Vetput: Ja
Luchtventilatie: Ja
Boiler: Ja
Rioolaansluiting: Ja

Meer informatie

Voorraad
niet van toepassing

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht