Categorie
Goodwill en inventaris en O.G.
Plaats
Alfaz del Pi
Aanbod
Hotel
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 1850000
Huurprijs
n.v.t.
Oppervlakte
1100 m2

Hotel te Alfaz del Pi

In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen.

Een woord FABELACHTIG !!

Dit rustieke hotel van 1100 m2 vloeroppervlakte is gelegen 5 km afstand van het strand van Albir op een terrein van 9000 m2. Het hotel heeft 10 kamers met en suite badkamer en een appartement van 2 kamers met badkamer. De algemene ruimtes biedt de mogelijkheid om nog 4 kamers te creëren

De receptieruimte met entreehal, de volledig perfect ingerichte bedrijfskeuken met koelcellen, het restaurant met 40 tot 60 zitplaatsen, de grote lounge met vide, bibliotheek, de serres, het ruime zwembad geven het verblijf een cachet zoals je dat kan aantreffen in Zuid Frankrijk.

De grote terrassen geven de mogelijkheid tot tuinfeesten, huwelijksvoltrekkingen etc. Er is rekening gehouden met een lift tot eerste etage. Het gehele terrein is ommuurd en heeft videobewaking. Het hoofdentree heeft een garage voor 2 auto’s en er zijn nog 8 parkeerplaatsen.

De leveranciersingang heeft nog meer mogelijkheid tot parkeren. Het terrein annex het hotel heeft mogelijkheid om een tennisbaan etc te creëren

Alle vergunningen aanwezig en perfect in orde.

Vraagprijs € 1.850.000,00 was € 2.400.000,00

Direct de makelaar spreken?

Michel Borremans


Bel: 0612071985
Michel@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht