Categorie
Goodwill & Inventaris
Plaats
Moraira
Aanbod
Restaurant
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 189000
Huurprijs
€ 2300
Oppervlakte
100 m2

Restaurant La Bonita, Moraira Spanje

Restaurant La Bonita is gelegen op een uitmuntende zichtlocatie, midden in het centrum van Moraira (Costa Blanca), omgeven door eveneens mooie horecabedrijven.

Ruim 8 jaar heeft de huidige eigenaar dit restaurant in zijn bezit en is dit een geliefde plek geworden voor zowel de locals als de vele toeristen die Moraira elk jaar bezoeken.
Reden van verkoop is dat de huidige eigenaar nog een horecabedrijf heeft die erg veel tijd en energie kost.

Dit prachtige horecabedrijf is turnkey. Alles verkeert in een zeer goede conditie en is startklaar voor de opvolger. De verkoopruimte op de begane grond is ongeveer 100m² en heeft een zitgedeelte voor circa 45 personen. Het pand heeft een invalide toilet, die heden ten dage verplicht is in Spanje.

Door de markante ligging kan dit bedrijf ook een dagfunctie vervullen. De huidige eigenaar heeft er echter voor gekozen alleen een avondopenstelling te hanteren. Aan de voorkant van het pand heeft men een terras opgesteld van ongeveer 44 zitplaatsen.

Het pand bevindt zich in de hoofdstraat van Moraira op circa 100 meter van de Middellandse zee die, in de zomer, dagelijks een enorme voetgangersstroom creëert.

Voor de juiste ondernemer is dit een droomzaak op een toplocatie en geschikt voor diverse concepten.

Direct de makelaar spreken?

Michel Borremans


Bel: 0612071985
Michel@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht