Categorie
Goodwill & Inventaris
Plaats
Torrevieja
Aanbod
Restaurant
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 150000
Huurprijs
€ 3500
Oppervlakte
125 m2

Restaurant El Italiano 1e lijn strand

In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen.

Restaurant op een zeer goede locatie te koop.

De gemeente geeft geen horecavergunningen meer uit op dit stukje kustlijn. In het hoog seizoen zijn er op een gemiddelde dag 10.000 mensen aanwezig op het grote strand. Het restaurant is maar 9 maanden per jaar open en de openingstijden zijn vanaf 17.00 uur tot 23.00 uur.
Het is nu 25 jaar in familie bezit en de huidige eigenaar wil rustig aan gaan doen en genieten van dit mooie land.
Het is comfortabel ingericht en heeft een hoge jaarlijkse omzet. De eigenaar verkoopt de goodwill en inventaris. Het restaurant heeft, een kelder en een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers achter het gebouw. Het appartement kan separaat worden gehuurd. Het heeft een woonoppervlakte van 108 vierkante meter en de kelder is 50 vierkante meter. Het restaurant heeft een eigen parkeerplaats en is zeer goed gelegen. Ongeveer 50 zitplaatsen binnen en 60 buiten. De oppervlakte van het perceel is 1215 vierkante meter. Momenteel wordt er een internationale keuken aangeboden. De medewerkers kunnen worden overgenomen. Bij verdere vragen kun je ons bellen. Financiering is 50% mogelijk met bestaande credit rating.

Overname prijs € 150.000,00

Huur incl € 3.500,00 per maand

Financiering mogelijk na een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.
Bezichtiging is uitsluitend mogelijk na een afspraak met ons kantoor, de huidige eigenaar is er niet van gediend om te worden benaderd.

Direct de makelaar spreken?

Michel Borremans


Bel: 0612071985
Michel@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht