Categorie
Restaurant, Eetcafé
Plaats
Zwolle
Aanbod
Gevestigd op A1 locatie in Zwolle, ideale take away en bezorgservice.
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 112500
Huurprijs
€ 1550
Oppervlakte
104 m2

Verkoop en verhuur Italiaans Restaurant Leonardo's.

Een schitterend monumentaal pand. Recentelijk is het interieur compleet verbouwd en ziet er weer helemaal fris en modern uit! In het centrum van Zwolle bevindt zich op de Nieuwe Markt 8 het pas geopende Italiaanse restaurant Leonardo’s. Laat je verse pasta’s krokante pizza’s bezorgen of haal af.
De ondernemer had eigenlijk een heel ander concept voor ogen, maar door Corona heeft hij z’n zaak moeten omzetten naar Take Away en bezorgen. Heel succesvol, maar niet zijn bedoeling! Daarom verkoopt hij deze zaak om later zijn oorspronkelijke concept dan maar ergens anders uit te rollen…
De zaak heeft een front van 6 meter (inclusief het voorportaal van 2 meter). De winkel ligt verdiept ten opzicht van het straatniveau. Eenmaal binnen (3 treden naar beneden) is het oppervlakte circa 104 meter2. De ruimte is volledig ingericht en is voorzien van een fraaie, splinter nieuwe inventaris, een bar maar ook een professionele keuken.
De Nieuwe Markt is ‘het horecaplein’ van Zwolle met bekende namen als Brass Boer van Johnnie en Therese, Ingeburgd, UNO, Bistro Bonne Femme, Brasserie Jansen, De Lunchwinkel, Apart, Meneer Jan en natuurlijk de populaire Hetebrij.

Direct de makelaar spreken?

Edwin vennik


Bel: 06-54210848
Edwin@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht