Categorie
Goodwill & Inventaris
Plaats
Moraira
Aanbod
Restaurant
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 249500
Huurprijs
€ 5000
Oppervlakte
180 m2

Stille verkoop: specialiteitenrestaurant

In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen.

Dit, onlangs vernieuwde, turnkey restaurant is gelegen in Moraira, aan de drukke hoofdstraat. Dit gedeelte van Moraira kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van horecabedrijven, waardoor er altijd veel aanloop is van diverse bezoekers. Nabij dit restaurant is de boulevard van Moraira.
Het horecabedrijf is onlangs geheel vernieuwd, dit is goed terug te zien in de hoogwaardigheid en perfectie van het restaurant. Gelegen op een hoeklocatie, valt het pand zeer goed op en geniet het van veel natuurlijke lichtinval. De inrichting is zo dat je er met 4 verschillende groepen kan dineren zonder dat je last van elkaar hebt. Het terras rondom en voor het pand, met uitzicht over de Middellandse zee, maakt het geheel af. In de haven (2 minuten lopen) is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het betreft een fantastische locatie op 1 van de meest gewilde horeca locaties in Moraira!

Direct de makelaar spreken?

Michel Borremans


Bel: 0612071985
Michel@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht