Categorie
Strandpaviljoen
Plaats
‘s-Gravenhage
Aanbod
Goodwill, inventaris en opstallen
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
Op aanvraag
Huurprijs
Op aanvraag
Oppervlakte
1600 m2

Ter overname strandpaviljoen Scheveningen

Het strandpaviljoen ligt prachtig aan het Noorderstrand te Scheveningen en onderscheidt zich op veel manieren. Het eerste wat opvalt is de enorme ruimte van circa 1.600m2. Het strandpaviljoen beschikt over circa 600 zitplaatsen en circa 200 ligbedden.

Het gebouw is zo ingericht dat er eigenlijk sprake is van twee bedrijven in één. Hierdoor is het zeer geschikt als restaurant, evenementenlocatie en/of trouwlocatie. Het strandpaviljoen is zeer breed georiënteerde qua bedrijfsvoering. Zo kan er worden ingezet op de particuliere en toeristische markt door het voeren van een aantrekkelijke kaart met een ruim assortiment. De aankleding van het bedrijf nodigt uit voor lunch en diner, maar ook voor een kopje koffie. Daarnaast kan er worden ingezet op (zakelijke) events en is het een bekende feest- en trouwlocatie.

De locatie van dit paviljoen is door de gemeente in de nabije de toekomst (2022-2023) aangewezen om er wellicht jaarrond te kunnen exploiteren. De bereikbaarheid van het paviljoen is zeer goed, met voldoende ruimte tot parkeren.

Het Scheveningse strand, zomer of winter, regen of zon vormt het gehele jaar een bron van vermaak. Lekker zonnebaden, mensen kijken vanaf het terras, watersporten of heerlijk wandelen met de hond. Op het strand van Scheveningen kun je dus altijd terecht, flaneren op de Boulevard, wandelen in de nabij gelegen Oostduinen of gewoon een visje eten in de Zeehaven, het is allemaal mogelijk.
Kortom een perfecte en uitgelezen locatie geschikt voor een (ervaren) horecaondernemer of als toevoeging aan iemands bestaande horecaportefeuille!

De gemeente Den Haag brengt op deze locatie ca €35,- p/j p/m2 in rekening voor de huur van het perceel.

Op dit horecabedrijf rusten geen verplichtingen.

Direct de makelaar spreken?

Franklin Weemering


Bel: 0623443919
Franklin@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht