Categorie
casco horecaruimte
Plaats
Rosmalen
Aanbod
huur
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
Op aanvraag
Huurprijs
€ 3335
Oppervlakte
110 m2

Te huur casco locatie in het hart van Brabant

OMSCHRIJVING
Locatie
Onderhavige commerciële ruimte maakt deel uit van het hoofdwinkelgebied van Rosmalen en ligt aan het sfeervolle horecaplein. In de directe nabijheid bevindt zich een grote variatie aan horecaformules, die al jaren prominent aanwezig zijn in het centrum, zoals Brasserie Fleurie, Pasta Bar Undici, Restaurant ’t Vosje, Eetcafé de Likkepot en Bottles. De ligging aan de doorgang naar het in 2018 opgeleverde hernieuwde centrum van Rosmalen maakt dat er veel consumenten dit pand passeren. Het ‘nieuwe’ centrum voorziet in formules zoals Jumbo, Hema, Primera, Only for Men en tal van andere bekende namen.

Object
Onderhavig winkelpand bestaat uit een begane grond van circa 110 m², met twee bovengelegen verdiepingen, waar een appartement is gesitueerd. Deze bedrijfsgebonden ruime en nette bovenwoning is inpandig bereikbaar (geen eigen opgang) en kan, indien gewenst, worden mee-gehuurd. Het appartement bevindt zich in een keurige staat en is voorzien van een keuken, badkamer en ruime slaapkamer.

Tevens is het object voorzien van een achtergelegen tuin, die vanuit de serre of via het achterliggende parkeerterrein te bereiken is. Op dit parkeerterrein is tevens een parkeerplaats aanwezig die bij de onroerende zaak behoort.

Opleveringsniveau
Verhuurder verhuurt het casco, waarbij het opleveringsniveau in overleg wordt bepaald.

Parkeren
Zowel aan de Hoogstraat als aan de Raadhuisstraat zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig (blauwe zone). Achter de Vreeburgpassage en achter de toekomstige centrumontwikkeling is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid (eveneens blauwe zone).

Bestemming
Onderhavige onroerende zaak valt onder het bestemmingsplan ”Rosmalen Centrum (2012-12-18)”. Hierin staat vermeld dat een bepaalde mate van horeca en detailhandel is toegestaan. In nader overleg met de gemeente is er een terras mogelijk.

Direct de makelaar spreken?

Pons Hoogendoorn


Bel: 06-43359092
pons@horecaadviesbureau.nl

rosmalen te huur
Casco Rosmalen
Casco Rosmalen
Casco Rosmalen

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht