Categorie
Restaurant
Plaats
Ede
Aanbod
Verkoop
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
Op aanvraag
Huurprijs
Op aanvraag
Oppervlakte
130 m2

Café 100 ter overname

Café 100, sinds de jaren zeventig misschien wel het bekendste eetcafé van Ede is op zoek naar een nieuwe eigenaar.
In 2019 door de huidige eigenaren weer helemaal teruggebracht in de “oude” stijl met als doel deze bijzondere horecagelegenheid weer als vanouds te laten bruisen.
Het eetcafé beschikt op de begane grond over een ruime, compleet ingerichte, bar en een restaurantgedeelte. Op de, via een trap bereikbare, bovenverdieping is het andere gedeelte van het eetcafé met uitzicht op het de benedenverdieping. Boven is tevens een pantry met biertap en drankenkoeling. Gerechten kunnen d.m.v. een kleine, verwarmde, goederenlift naar boven worden gebracht. Hierdoor is dit deel van het bedrijf door één medewerker te bedienen zonder dat er naar boven en naar beneden hoeft te worden gelopen.
De keuken is volledig ingericht met alle apparatuur die er nodig is voor een restaurantexploitatie. In een gescheiden gedeelte van de keuken bevindt zich de spoelkeuken met een professionele vaatwasmachine. De keuken beschikt over een grote koelcel en voldoende vriesopslag. Alle apparatuur is in eigendom. Aan de achterkant van het pand is opslagruimte voor kratten en fusten.
Electra voldoet aan alle eisen en en de meterkast is in 2019 vernieuwd. Tevens is er krachtstroom aanwezig. Zeer recent hebben de huidige eigenaren geïnvesteerd in een nieuwe muziekinstallatie waardoor ook livemuziek tot de mogelijkheden behoort. In het hele pand is airconditioning. Verwarming d.m.v. cv-installatie welke via een app op afstand te bedienen valt. Binnen in het pand en buiten zijn bewakingscamera’s. De toiletgroep bevindt zich op de benedenverdieping.
Dit horecabedrijf is ideaal voor een startende ondernemer met partner of compagnon. Bij de juiste kandidaat zijn eigenaren bereid om mee te denken in de financieringsmogelijkheden.

Direct de makelaar spreken?

Gerard Hekkelaan


Bel: 0653247949
[email protected]

Details

Meer details

Terras: Aanwezig
Terras oppervlakte: 70 m2
Keuken oppervlakte: 30 m2
Verkoopruimte oppervlakte: 90 m2
Opslagruimte oppervlakte: m2
Aantal verdiepingen: 2
Exploitatie sinds: 2019

Vergunningen etc.

Gebruikersvergunning: Ja
Drank en horeca vergunning: Ja Er is drank en horeca vergunning
Krachtstroom: Ja
Vetput: Ja
Luchtventilatie: Ja
Boiler: Ja
C.A.I. aansluiting: Ja
Rioolaansluiting: Ja
Inventarislijst: Ja Er is een inventarislijst overlegd

Meer informatie

Rechtsvorm
BV
Voorraad
Overname tegen inkoopwaarde

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht