Categorie
Chinees Indisch Restaurant
Plaats
Dordrecht
Aanbod
Bestaande exploitatie
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 595000
Huurprijs
€ 9000
Oppervlakte
525 m2

Goed renderend Oosters Restaurant op TOPLOCATIE

Goed renderend Oosters restaurant in Dordrecht

Een toplocatie, ruim bemeten vierkante meters, grote vaste klantenkring, gevestigde naam, goede cijfers en gelegen in een groot verzorgingsgebied. Zo maar wat uitdrukkingen die zeker op dit bedrijf van toepassing zijn. En ze zijn helemaal waar, sterker er is zelfs nog groei te realiseren, dat potentieel is aanwezig. Omdat we deze exploitatie in de stille verkoop hebben gekregen kunnen we in deze online advertentie en brochure (klik daarvoor op de button) nog niet alle details vermelden (het adres klopt dus niet). Daarvoor nodigen wij u uit op ons kantoor in Rotterdam. Wel kunnen we zeggen dat het om een reeds jarenlange en goed lopende onderneming gaat (omzet 1 miljoen plus met goede marges) die dus niet in de verkoop is gekomen omdat er geen winst wordt gemaakt. Het tegendeel is waar, de verkoop is namelijk vanwege persoonlijke omstandigheden.

Is alleen een Oosters concept hier mogelijk? Zeker niet, de vierkante meters bieden voldoende mogelijkheden voor grote landelijke horecaconcepten.

Wilt u meer informatie over dit schitterende bedrijf op deze strategische locatie neemt u dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. We zullen dan uiteraard meer informatie en foto`s kunnen delen.

Direct de makelaar spreken?

Patrick v. Heijningen


Bel: 0651280877
patrick@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht