Categorie
Restaurant
Plaats
Winterswijk
Aanbod
Inventaris, goodwill en onroerend goed
Vraagprijs
€ 1900000
Inventaris / Goodwill
€ 350000
Huurprijs
€ 10665
Oppervlakte
735 m2

Te koop: Restaurant "La Promenade"

Restaurant ‘La Promenade” is gelegen aan de markt van Winterswijk en heeft een permanent terras met 300 zitplaatsen.
Het restaurant is uitermate geschikt voor een grote formule. Meerdere kleine formules behoord zeker tot de mogelijkheden door de gesegmenteerde indeling met een centraal gelegen keuken.
De huidige eigenaar heeft aangegeven te willen stoppen met zijn actieve horecabestaan, vandaar dat deze zaak op deze unieke triple A locatie vrijkomt. Het onroerend goed bevat de gehele benedenverdieping en is in overleg uit te breiden met enkele bovengelegen appartementen.
Verhuur en overname van de exploitatie is ook bespreekbaar.

Winterswijk is een parel in de achterhoek met een zeer aantrekkelijk centrum. De combinatie van de landelijke omgeving met de vele campings, hotels en zijn aantrekkingskracht naar onze oostelijke buren maakt dit met recht een zogenaamde High Traffic locatie het hele jaar door. Het bewijs hiervan wordt geleverd door zijn centrum waar alle grote Retail-ketens vertegenwoordigd zijn en er geen leegstand is van winkelpanden. Het heeft als grensgemeente niet alleen als verzorgingsgebied de 30.000 omwonende, maar ook het aangrenzende Ruhrgebied met 5.300.000 inwoners.

Direct de makelaar spreken?

Jean Pierre Peeters


Bel: 0646290586
jp@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht