Categorie
Lunchroom met delicatessenwinkel
Plaats
Asten
Aanbod
Interessante locatie voor winkel en lunchroom
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 80000
Huurprijs
€ 2196
Oppervlakte
70 m2

Ter overname delicatessenwinkel lunchroom Pasta e Più

In Winkelcentrum Midas in het centrum van Asten vind je deze leuke locatie waar al 12 jaar Pasta e Più is gevestigd. De huidige eigenaresse biedt deze locatie te koop aan en zoekt dus opvolging voor deze goed renderende zaak. De Italiaanse delicatessenwinkel biedt ook de mogelijkheid een paar tafeltjes neer te zetten voor lunch.
De winkel heeft een mediterrane uitstraling en een open karakter, over de hele breedte kun je naar binnen en de sfeer proeven. Dankzij de centrale ligging is er veel doorloop en passanten kijken dan ook graag even binnen als er bijvoorbeeld wordt gekookt.

Bij Pasta e Più vind je o.a. Hollandse en buitenlandse kaas, vers gesneden vleeswaren, antipasti zoals tapenades, olijven etc., belegde broodjes en verse kant-en-klaar maaltijden die in de open keuken worden bereid. Daarnaast is er een breed assortiment van houdbare (Italiaanse) producten zoals wijn, olijfolie en balsamico, zoetwaren, pasta’s, sauzen en kruiden, welke ook te koop zijn via de webshop. Er worden veel cadeau- en kerstpakketten verkocht en in het weekend worden kant-en-klare borrelplanken en amuses gemaakt. Het grootste gedeelte van de wanden is uitgerust met steigerhouten schappen, het middendeel van de winkel is naar eigen invulling in te richting. Nu staat er een werkbank en tafels met keramiek, maar een aantal zitplaatsen voor het nuttigen van een kop koffie of een broodje is ook te realiseren.
De open keuken is goed uitgerust (met o.a. snijmachine, inductiefornuis, professionele vaatwasser en oven, voldoende koelruimte) en voldoet ook voor grotere cateringopdrachten of bijvoorbeeld koken voor een lunchroom of koffiecorner.

Direct de makelaar spreken?

Anthony van de Giessen


Bel: 06-22993759
[email protected]

Details

Meer details

Zitplaatsen pand: 12
Keuken oppervlakte: 20 m2
Verkoopruimte oppervlakte: 70 m2
Opslagruimte oppervlakte: m2
Bouwjaar: 2011
Exploitatie sinds: 2011

Vergunningen etc.

Personeel: Ja Er is een personeelsverplichting
Gebruikersvergunning: Ja
Krachtstroom: Ja
Vetput: Ja
Luchtventilatie: Ja
Boiler: Ja
Rioolaansluiting: Ja
Inventarislijst: Ja Er is een inventarislijst overlegd

Meer informatie

Jaarrekening & Inventarislijst
Aanwezig
Rechtsvorm
Eenmanszaak
Voorraad
Nader te bepalen bij overname

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht