Categorie
Winkel | Delicatesse | Speciaalzaak
Plaats
Hengelo
Aanbod
Ter overname
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 40000
Huurprijs
Op aanvraag
Oppervlakte
220 m2

Toko Heng Kee

Na meer dan 20 jaar is het tijd voor Siam Heng om te gaan genieten van een welverdiend pensioen. We zoeken dan ook een geschikte overname kandidaat voor Toko Heng Kee in Hengelo, dé Toko/Aziatische supermarkt van Hengelo.

Toko Heng Kee bestaat al twintig jaar en is daarmee een begrip in Hengelo. Toko Heng Kee wordt ook wel, Klein-Azië in Twente genoemd en is de meest complete toko van Oost-Nederland. De supermarkt ligt vol met producten uit China, Japan, India, Indonesië en Suriname en trekt daarmee een heel verschillend publiek aan. Er komen veel mensen die graag cultuur willen proeven en willen experimenteren met authentieke gerechten en exotische kruiden. Want kruiden zijn één van de specialiteiten van de toko. Er is een ruime keuze uit honderden verschillende soorten en alles is lekker vers. De toko biedt de heerlijkste bestanddelen voor wokken met Chinese groenten of curry. Producten die je niet snel in andere winkels ziet. Uiteraard gaat elke klant met een kookadvies de deur uit.

Er is een zeer nette huurovereenkomst welke ter overname wordt aangeboden. De Drienerstraat is de enige centrumwinkelstraat waar men met de auto door kan. Parkeren in de straat en de directe omgeving is mogelijk.
Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1930
– Voorpui circa 9 m. breed
– Onderhoud buiten en binnen goed
– Verwarming, pantry, toilet en meterkast
-eigen parkeerplek en afsluitbaar hek

Verhuurbaar vloeroppervlak circa:
– 220 m²

De vanaf vraagprijs voor overname Goodwill en Inventaris bedraagt vanaf € 40.000,00
Website: http://tokohengkee.nl/

Direct de makelaar spreken?

Richard van den Hoeven


Bel: 0629061642
Richard@horecaadviesbureau.nl

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht