Kelvin en Denise

Het Rotterdamse horecastel Kelvin de Pijper en Denise van der Mijn gaan hun eigen restaurant openen. Zij hebben een prachtige locatie gevonden op het haringvliet 92 oude haven te Rotterdam. Aan de achterzijde kijk je vanuit het terras op de Willemsbrug en aan de voorzijde aanschouw je het pittoreske beeld van de historische schepen in de oude haven. De verwachting is dat zij 1 december, na de verbouwing, de eerste gasten kunnen ontvangen.

Denise heeft tot voor kort als bedrijfsleidster bij Restaurant Louise gewerkt en voorheen als maître bij restaurant Goud en daarvoor in de bediening bij Las Palmas, beide van Herman de Bijker. Kelvin was tot voor kort chef kok bij restaurant Louise, in 2019 de gouden pollepel behaald.

De keuken wordt frans klassiek onderbouwd, met gastronomische invloeden van de Aziatische keuken. Goed comfort food maar dan Kwalitatief, Exclusief en Hoger in zijn segment.

Denise van der Mijn en Kelvin de Pijper:
“Wij zagen dat deze locatie bij HorecaAadviesBureau.nl aangeboden werd. Wij hadden een prettig contact met HAB en zijn vervolgens zeer goed begeleidt tijdens de onderhandelingen en de overname.”

Kelvin en Denise

Kelvin en Denise

Rotterdam