Tafelen bij Zeeuws Meisje

Ik had plannen om een horecazaak te beginnen in het Zeeuwse en was op zoek naar een geschikt pand. Via iemand in mijn netwerk kwam ik terecht bij Wout, partner in Zeeland voor HorecaAdviesBureau.nl.
Het klikte en korte tijd later kwam de ideale locatie voorbij, een ruimte in het pand van Boutique Hotel Zeeuws Meisje in Zierikzee.

Ik heb jarenlange ervaring in de horeca, oa. bij Savarin in Rijswijk, en weet dus dat er veel komt kijken bij het runnen van een horecazaak. Om te zorgen dat de opstart vlot verloopt heb ik Wout gevraagd om ons terzijde te staan als horeca adviseur, om ons te begeleiden tijdens de startperiode.

Deze samenwerking verloopt erg prettig en het geeft een fijn gevoel dat er iemand met ons meekijkt, of het nu gaat om het kiezen van de juiste leveranciers of om te zorgen dat we niks vergeten, we kunnen steeds rekenen op Wout zijn vakkundigheid en ervaring.

Het geeft ons rust in de chaos van de opstartfase, hierdoor kunnen we ons focussen op de (hopelijk snelle) opening van Tafelen bij Zeeuws Meisje!

Regina en Byron van Bree

Tafelen bij Zeeuws Meisje

Zierikzee