Anke DortmansAnke Dortmans

+31646286109 anke@horecaadviesbureau.nl Regio: Nijmegen

Talen

🇳🇱 🇬🇧 🇫🇷

Expertise

✓ Coaching
✓ Trainingen
✓ Startersbegeleiding
✓ Overall advies

Achtergrond

Vanaf mijn eerste baan al werkzaam in de horeca, van de wasserij in een familiehotel en na de Hotelschool in Leeuwarden opgeklommen tot assistent operationeel directeur van een Nederlandse hotelketen. In de tussentijd heb ik diverse hoteldirecteurs posities mogen bekleden in kleine hotels en grote hotels in combinatie met mooie evenementen. Inmiddels ben ik zelfstandig adviseur geworden om zo de collega-ondernemers met diezelfde passie voor het vak te helpen met lastige vraagstukken.

Motivatie

Mijn passie voor het vak behoudt me in de Horeca. Ik vind het ontzettend leuk om (startende) ondernemers te helpen met zaken waar minder tijd of interesse in is, op deze manier ontzorg ik de ondernemer zodat zij zich kunnen focussen op dat waar het om draait in de horeca: het verwennen van de gast! Een steentje bijdragen aan de mooiste branche die er is geeft mij dan ook enorm veel energie!Het Corona Virus heeft de (gastvrijheids)wereld behoorlijk in zijn greep.
Wat betekent het voor jou, jouw personeel, jouw klanten? Wij willen je zoveel mogelijk informeren, helpen. Dit doen wij vrijblijvend want de horeca is ook onze branche.

Heb je vragen, kunnen wij je helpen bij bijvoorbeeld verruiming van een krediet, of snelle kredietfaciliteit, laat het ons weten.

Onze white paper met heel veel informatie is gratis en direct te verkrijgen door onderstaand formulier in te vullen.