Koen van GernerKoen van Gerner

+31637649034 koen@horecaadviesbureau.nl Regio: Utrecht

Talen

🇳🇱 🇩🇪 🇬🇧 🇫🇷

Expertise

✓ Coaching
✓ Conceptontwikkeling
✓ Interim management
✓ Administratie
✓ Trainingen

Achtergrond

Begonnen als horecamedewerker (keuken en zaal) en les gegeven op de horeca academie. Ik heb 22 jaar ervaring als horecaondernemer en de laatste 4 jaar hou ik me bezig met rendementsverbetering bij onze opdrachtgevers.
Ik kan ondersteuning bieden op vele fronten zoals makelaardij, financiering, training, en begeleiding in veranderingsprocessen. Vanwege mijn achtergrond als chef kok ben ik een van de weinige adviseurs in Nederland die al dan niet met een “hands on” mentaliteit kan bijdragen aan rendementsverbetering in de keuken.

Motivatie

In de Nederlandse horeca is veel ruimte voor verbetering van het uiteindelijke rendement. Daar ga ik voor, mijn vuistregel is dat ik meer voor je verdien dan je aan mij kunt uitgeven.Het Corona Virus heeft de (gastvrijheids)wereld behoorlijk in zijn greep.
Wat betekent het voor jou, jouw personeel, jouw klanten? Wij willen je zoveel mogelijk informeren, helpen. Dit doen wij vrijblijvend want de horeca is ook onze branche.

Heb je vragen, kunnen wij je helpen bij bijvoorbeeld verruiming van een krediet, of snelle kredietfaciliteit, laat het ons weten.

Onze white paper met heel veel informatie is gratis en direct te verkrijgen door onderstaand formulier in te vullen.