Richard van den Hoeven

Onze Partner

Richard van den HoevenRichard van den Hoeven

+31629061642 richard@horecaadviesbureau.nl Regio: Twente

Talen

πŸ‡³πŸ‡± πŸ‡©πŸ‡ͺ πŸ‡¬πŸ‡§

Expertise

Hospitality algemeen en met name het hotelwezen

Achtergrond

Richard (42) is een ervaren horecaman met een indrukwekkend trackrecord.
Na de hotelschool in Almelo deed hij ervaring op in diverse functies in meerdere hotelbedrijven, waarna hij op 32-jarige leeftijd een eigen hotel-restaurant begon.
Richard: β€œ8 jaar en een Michelinster later is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging en ga ik vanaf augustus als zelfstandig partner bij HorecaAdviesBureau.nl verder. Horeca is en blijft mijn passie, en nu ga ik doen wat ik Γ©cht leuk vind, en dat is ondernemers helpen. Als horeca adviseur wil ik samen met de ondernemer zijn/haar bedrijf laten groeien en bloeien.
En dat kan perfect als zelfstandig partner bij HorecaAdviesBureau.nl!”

Motivatie

Buiten het feit dat wij een leuk en goed samenwerkend partnerteam hebben, is het mooi dat we mensen in de gastvrijheidsbranche kunnen helpen zich nog meer te verbeteren.

Geen panden gevonden voor deze makelaar.Het Corona Virus heeft de (gastvrijheids)wereld behoorlijk in zijn greep.
Wat betekent het voor jou, jouw personeel, jouw klanten? Wij willen je zoveel mogelijk informeren, helpen. Dit doen wij vrijblijvend want de horeca is ook onze branche.

Heb je vragen, kunnen wij je helpen bij bijvoorbeeld verruiming van een krediet, of snelle kredietfaciliteit, laat het ons weten.

Onze white paper met heel veel informatie is gratis en direct te verkrijgen door onderstaand formulier in te vullen.