Onze pijlers voor iedere horecazaak


Meer dan 120 jaar horeca ervaring staat voor je klaar

Makelaardij


Wij helpen je met het aan- en verkopen van een horecapand. Van zoektocht naar bezichtiging tot onderhandeling en haalbaarheidsonderzoek. We kijken en denken met je mee waardoor de kans op slagen toeneemt!

Advisering


Wij ondersteunen middels coaching, interim opdrachten en advies. Iedere horecazaak kan bij ons terecht, van café tot hotel, van starter tot doorgewinterde ondernemer, we helpen je graag!

Training & Personeel


Wij geven trainingen hoe jij jouw bedrijf het beste kan leiden. We geven je tips en de tools voor een goed personeelsbeleid en om het team te versterken. Verder zijn we gespecialiseerd in personeelsadministratie.

Administratie & Software


Wij helpen jou bij het ordenen en digitaliseren van jouw administratie. Met de juiste begeleiding creëren we structuur in de administratieve chaos. Ook op Software vlak kun je bij ons terecht. Ons Business Intelligence programma zorgt ervoor dat je als grote ondernemer overzicht krijgt in al je horecazaken.

Financieringen


Wij bemiddelen bij een potentiële financiering. Door ons uitgebreide netwerk realiseren we samen met u de optimale financiering voor uw onderneming. We gaan door waar de bank ophoudt.