Over ons

Over horecaadviesbureau.nl


Over ons

Horecaadviesbureau.nl is een initiatief van Gerard Hekkelaan en Ger Henkelman. Beide hebben hun sporen in het bedrijfsleven verdiend, waarbij Gerard als gewezen Horeca Exploitant de vakkennis binnenbrengt en Ger Henkelman als zelfstandig ondernemer en manager weer andere zakelijke eigenschappen toevoegt.

Als oud-horeca exploitant en horecamakelaar kwam Gerard Hekkelaan vaak mensen tegen die hem vroegen om hen te helpen bij het opstarten van een nieuwe horecazaak of om hen te helpen om hun bestaande horecabedrijf uit het slop te halen. Daarnaast zag hij als horecamakelaar dat ondernemers, en dan vooral starters, te weinig begeleiding kregen waardoor hun kans op slagen onnodig klein was.

Dit alles zorgde ervoor dat Gerard in 2011 HorecaAdviesBureau.nl oprichtte, samen met vriend Ger Henkelman.
Ger had net zijn internationale groothandel verkocht en had zijn handen vrij voor een nieuwe uitdaging waar hij zijn zakelijke ervaring kon inzetten.
Door de vak- en ondernemingskennis van beide heren samen te voegen werd HorecaAdviesBureau.nl al snel een gerenommeerd, erkend en professioneel adviesbureau met een, inmiddels, landelijke dekking.

HorecaAdviesBureau.nl bleef groeien en begin 2020 werd gefuseerd met de Brabantse collega Dorstlessers, waardoor het management werd uitgebreid met Marinus van Dorst, welke onder andere regio directeur bij Heineken geweest is en Mark Boelens welke diverse bedrijven en deelnemingen heeft, waaronder Zwanenberg Advies (administratie), Loondesk (loonverwerking) en Your BI (Business Intelligence Tool).

Alle aangesloten 16 partners in het land hebben allround meer dan voldoende ervaring en vakkennis en beschikken daarnaast allemaal over een of meerdere specialismen.
De onderlinge samenwerking tussen de partners loopt gestroomlijnd waardoor de klant de beste adviezen en begeleiding krijgt.


MISSIE

Horecaadviesbureau.nl streeft er niet alleen naar grootste, landelijk opererend partner te zijn, maar tevens de beste.
Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt die onze klanten naar een beter rendement en een groeiende omzet kunnen brengen. Wij doen dit met zeer gemotiveerde en kundige partners.
Partners met passie voor hun vak en dát maakt het verschil!


VISIE

In elke horecabedrijf spelen service en vakmanschap de hoofdrol.
Dit wordt mogelijk gemaakt door gemotiveerde, goed opgeleide mensen samen elke dag het allerbeste uit zichzelf én elkaar naar boven te laten halen en ze te laten doen waar ze goed in zijn: hun vak.
Horecaondernemers en hun team kunnen daarom bij HorecaAdviesBureau.nl terecht voor alle zaken waarvoor bij hun de tijd en/of kennis ontbreekt.
Een samenwerking waarbij horecaondernemers op ons kunnen bouwen en vertrouwen, ervan op aan kunnen dat wij ze maximaal begeleiden en ondersteunen en dat ze kunnen rekenen op degelijk en betrouwbaar advies.
HorecaAdviesBureau.nl onderscheidt zich van andere adviesbureaus door het multidisciplinaire karakter en onze hand-on mentaliteit vanuit onze eigen jarenlange horecaervaring.

Gerard Hekkelaan


Ger Henkelman


Marinus van Dorst


Mark Boelens