Over ons

Over horecaadviesbureau.nl


Over ons

HorecaAdviesBureau.nl is in 2011 opgericht door Gerard Hekkelaan en Ger Henkelman met als doel om ondernemers in de startende of bestaande horeca exploitanten te begeleiden bij hun bedrijfsvoering of het uit het slop halen van een bestaande bedrijven. Door de vak- en ondernemingskennis van beide heren te combineren, groeide het adviesbureau al snel uit tot een gerenommeerd, erkend en professioneel bureau met landelijke dekking. In 2020 fuseerde HorecaAdviesBureau.nl met de Brabantse collega Dorstlessers, waardoor het management werd uitgebreid met Marinus van Dorst en Mark Boelens. Het adviesbureau heeft nu 12 partners met allround ervaring en vakkennis en beschikt over verschillende specialismen.MISSIE

Onze missie is niet alleen om de grootste, landelijk opererende partner te zijn, maar ook de beste. Wij streven ernaar om onze klanten de beste adviezen en begeleiding te bieden en zoeken voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt.


VISIE

Onze visie is om gemotiveerde en goed opgeleide mensen te laten doen waar ze goed in zijn, zodat horecaondernemers zich kunnen richten op hun vak en kunnen rekenen op degelijk en betrouwbaar advies van HorecaAdviesBureau.nl. Ons adviesbureau onderscheidt zich van andere bureaus door het multidisciplinaire karakter en onze hand-on mentaliteit vanuit eigen jarenlange horecaervaring.

Gerard Hekkelaan


Ger Henkelman


Marinus van Dorst


Mark Boelens