Over ons

Over horecaadviesbureau.nl


Over ons

Horecaadviesbureau.nl is een initiatief van Gerard Hekkelaan en Ger Henkelman. Beide hebben hun sporen in het bedrijfsleven verdiend, waarbij Gerard als gewezen Horeca Exploitant de vakkennis binnenbrengt en Ger Henkelman als zelfstandig ondernemer en manager weer andere zakelijke eigenschappen toevoegt.

Als oud horeca exploitant en horecamakelaar kwam Gerard Hekkelaan steeds meer mensen tegen die hem om hulp vroegen bij het opstarten van een nieuwe zaak of bij het uit de slop halen van hun bestaande horeca gelegenheid.

Dat was voor hem het sein om in 2011 Horecaadviesbureau.nl te beginnen. Dit samen met vriend Ger Henkelman, die zijn internationale groothandel had verkocht en zich vooral met de back-office bezig houdt. Veel vak- en ondernemingskennis samengevoegd aan de start heeft geleid tot een gerenommeerd, erkend en professioneel bureau met inmiddels landelijke dekking. Alle aangesloten partners hebben een specialisme en zijn allround van een goed niveau voor alle diensten die wij aanbieden. De onderlinge samenwerking tussen de partners is perfect waardoor de klant de beste adviezen en service kan verwachten.


MISSIE

Horecaadviesbureau.nl streeft er naar om de grootste en beste landelijke partner te zijn binnen de horeca, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en kansen die ons én onze klanten naar een groeiende omzet en gezond rendement kunnen brengen. Wij doen dit met zeer gemotiveerde en kundige partners. Zij doen hun werk met passie en plezier en ook dat maakt het verschil!VISIE

In ieder horecabedrijf speelt service en vakmanschap de hoofdrol.
Dit kan worden waargemaakt als gemotiveerde mensen samen iedere dag het allerbeste uit zichzelf en elkaar naar boven halen en te laten doen waar zij goed in zijn. Klanten kunnen daarom bij ons terecht voor alle zaken waarvoor bij hun de tijd of kennis ontbreekt. Zij moeten op ons kunnen bouwen en vertrouwen. Ervaren dat wij waar mogelijk hun met onze dienstverlening maximaal ondersteunen en zij moeten kunnen rekenen op degelijke adviezen.
Wij onderscheiden ons van andere bureaus omdat wij multidisciplinair zijn en hands-on werken vanuit eigen horeca ervaring.