Advies
Advies voor starters
Uiteraard zijn gastheerschap, passie en vakkennis erg belangrijk, maar er spelen ook andere factoren wanneer je een horecabedrijf gaat starten. Denk hierbij aan:
- Inkoop en marge bepaling
- Verkoopcalculatie
- Boekhouding en administratie
- Afspraken met leveranciers
- Maandelijks resultaat monitoren (Meten is weten)
- Internet/social media/marketing
- Uitstraling, inrichting en routing
- Positionering ten opzichte van je concurrentie
- Haalbaarheidsonderzoek
- Verzekeringen
- Vergunningen en (lokale) wet- en regelgeving
- Personeelsbeleid
- Contracten, verplichtingen en juridische zaken
- Scholing en opleiding
- Planning en samenwerking
- Etc.....
ADVISEURS AAN HET WOORD
Wij geven advies in:
Scans
Inzicht in de bedrijfsvoering, advies en concrete aanbevelingen
Digitalisering
Door nu te starten met digitaliseren voorkom ga je tijd besparen. Korte termijn pijn, lange termijn fijn
Schuldsanering
Voor horeca ondernemers die hun schulden willen saneren!
Knh
Waarom een samenwerking?
Inkoop
Marge verhogen? Vrijwel altijd kunnen wij je inkoopcijfer verlagen.
Marketing
Online zichtbaarheid is voor de horeca belangrijker dan ooit te voren. Maar hoe ga je hier mee aan de slag?
Administratie
Je wilt toch maandelijks kunnen bijsturen op cijfers en niet eens per jaar?
Concepten
Heb je een bestaand of nieuw concept en zoek je ondersteuning bij het groter maken d.m.v. franchise?
Mystery Guest
Inzicht in de bedrijfsvoering, advies en concrete aanbevelingen
Interim Management
Management problemen? Wij kunnen je part-time van dienst zijn
Adviezen
Advies nodig? Op alle gebieden in de horeca hebben wij door de grootte van de organisatie expertise in huis.
Starter
Genoeg zaken waarbij wij je kunnen ondersteunen.