Advies

Advies voor starters

Uiteraard zijn gastheerschap, passie en vakkennis erg belangrijk, maar er spelen ook andere factoren wanneer je een horecabedrijf gaat starten. Denk hierbij aan:


  • Inkoop en marge bepaling
  • Verkoopcalculatie
  • Boekhouding en administratie
  • Afspraken met leveranciers
  • Maandelijks resultaat monitoren (Meten is weten)
  • Internet/social media/marketing
  • Uitstraling, inrichting en routing
  • Positionering ten opzichte van je concurrentie
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Verzekeringen
  • Vergunningen en (lokale) wet- en regelgeving
  • Personeelsbeleid
  • Contracten, verplichtingen en juridische zaken
  • Scholing en opleiding
  • Planning en samenwerking
  • Etc.....

ADVISEURS AAN HET WOORD

Wij geven advies in:

Scans

Inzicht in de bedrijfsvoering, advies en concrete aanbevelingen

Digitalisering

Door nu te starten met digitaliseren voorkom ga je tijd besparen. Korte termijn pijn, lange termijn fijn

Schuldsanering

Voor horeca ondernemers die hun schulden willen saneren!

Knh

Waarom een samenwerking?

Inkoop

Marge verhogen? Vrijwel altijd kunnen wij je inkoopcijfer verlagen.

Marketing

Online zichtbaarheid is voor de horeca belangrijker dan ooit te voren. Maar hoe ga je hier mee aan de slag?

Administratie

Je wilt toch maandelijks kunnen bijsturen op cijfers en niet eens per jaar?

Concepten

Heb je een bestaand of nieuw concept en zoek je ondersteuning bij het groter maken d.m.v. franchise?

Mystery Guest

Inzicht in de bedrijfsvoering, advies en concrete aanbevelingen

Interim Management


Management problemen? Wij kunnen je part-time van dienst zijn

Adviezen

Advies nodig? Op alle gebieden in de horeca hebben wij door de grootte van de organisatie expertise in huis.

Starter

Genoeg zaken waarbij wij je kunnen ondersteunen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op