Adviseur Regio Amersfoort, Nieuwegein, Zeist, Woerden, Utrechtse Heuvelrug & meer
Fabian van der post
- Betrokken & betrouwbaar
- Analytisch & hands-on
- Duidelijk & empathisch in communicatie
- Resultaatgericht
Zakelijke eigenschappen
- Makelaardij (verkoop, aankoop & vergunningen)
- KPI-gedreven sturing (brutomarge, loonkosten%, omzet/uur, doorloopsnelheid)
- Menukaart-engineering & prijsstrategie
- Inkoop & margebewaking
- Teamtraining, verandermanagement & borging (handleidingen, checklists, week-/maandritme)
- Piekmanagement & capaciteitsmodellen
- Procesoptimalisatie: routing bar/keuken/terras, mise-en-place
Fabian van der Post
Even voorstellen
De horeca is een wereld waar strategie, beleving en gastvrijheid samenkomen. Met ruim 15 jaar ondernemerservaring in uiteenlopende horecazaken en concepten klein en groot weet ik hoe elke keuze direct doorwerkt in de praktijk. Na mijn middelbare en hogere hotelschool startte ik op mijn 23e als ondernemer: intensief werken, veel leren en steeds verder groeien. Die ervaring neem ik nu mee als adviseur. Ik krijg energie van orde scheppen, rust creëren voor ondernemer en team en tegelijkertijd gasttevredenheid en rendement verhogen.