Wij gaan verder waar de bank stopt


Waarom HorecaAdviesBureau.nl inschakelen voor een financiering?

Als horecaondernemer kan het krijgen van financiering nogal een uitdaging zijn. Gelukkig staat Horecaadviesbureau.nl voor je klaar. Onze ervaren adviseurs kennen niet alleen de horecawereld door en door, maar ook de financieringsmarkt. We helpen je bij het opstellen van een goede aanvraag en zorgen ervoor dat deze bij de juiste mensen terecht komt.

Je zult zien dat er meer mogelijk is dan je denkt. Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk met ruim 100 geldverstrekkers. Kom jij zelf niet verder met je eigen bank? Wij waarschijnlijk wel óf we komen met een betere oplossing.

Het begint met onze eigen en unieke haalbaarheidsscan. Daarmee checken we direct of jouw gewenste financiële plannen ook uit te voeren zijn. Zonder dagen of weken te hoeven wachten op een antwoord. Jij zorgt voor de benodigde documenten, wij doen samen de scan en je hebt meteen al een antwoord. Snel, duidelijk én kostenbesparend.

Laat Horecaadviesbureau.nl je helpen om het financieringsproces soepeler te laten verlopen en profiteer van onze expertise en professionele aanpak.

Ben je lid van de KHN? Dan hebben we een aantrekkelijke korting. Je betaalt geen €595,- voor de haalbaarheidsscan, maar €500,-.Waarom lukt het mij niet en jullie wél?

Het is teleurstellend als je bank niet bereid is om te investeren of lenen. Maar dat hoeft ook niet (altijd). Wij doen aan crowdfunding, factoring, informal investors en meer. Bij HorecaAdviesBureau.nl weten we precies welke financieringsmogelijkheden er zijn en helpen we je bij het vinden van de juiste oplossing. Tegen betere voorwaarden dan je zelf krijgt.

Hoe?
• Wij hebben ervaring en kennen het wereldje.
• Wij zijn creatief.
• Wij krijgen korting.
• Wij krijgen een deal sneller rond.
Je kunt het gehele traject op ons leunen. We schakelen snel, waardoor een financieringstraject tussen de 6 en 12 weken volledig afgerond is.

Wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen bij het vinden van de juiste financieringspartner? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs.