Samen­werking met KHN

De voordelen van KHN

Horeca­Advies­Bureau.nl werkt samen met KHN

Waarom een samenwerking?

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vertegenwoordigt de hospitality sector en is dé belangenbehartiger van horecaondernemers, zowel individueel als naar de (lokale) overheid. KHN ondersteunt haar leden dus op vele gebieden en heeft daarnaast een interessant pakket ledenvoordelen. Ook HorecaAdviesBureau.nl helpt dagelijks horecaondernemers. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog meer betekenen voor ondernemers in de horeca!Bedrijf kopen of verkopen?


Waarom zou je ons moeten raadplegen?

Door een jarenlange kennis van de markt en een heel groot landelijk netwerk zijn wij sowieso je perfecte partner, maar wat onderscheidt ons dan echt van de con-collega's ?

- Wij praten je niet naar de mond maar kijken reëel naar marktprijzen, waardoor verkoop soepeler verloopt.
- Wij kunnen beter behulpzaam zijn bij een mogelijke financiering.
- Wij kunnen voor de koper meedenken met adviezen over inrichting, inkoop, vergunningen, ect.
- Wij geven desgewenst maandelijks een up-date hoeveel mensen vanaf welk medium naar je pand hebben gekeken en met wie wij in gesprek zijn (geweest).Advies


SLIM subsidie

Behoud je personeel met de nieuwe S(stimuleringsregeling) L(leren & ontwikkelen ) IM – Subsidie! Een nieuwe subsidie om Nederlandse MKB- en grootbedrijven te stimuleren om blijvend te investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Bij HorecaAdviesBureau.nl kunnen wij voor ondernemers een personeel ontwikkelingsplan maken, denk hierbij aan scholing, groeimogelijkheden, evaluatiegesprekken of zelfs praktijkleer plaatsen. Weer er snel bij! Er is maar beperkte ruimte en tijd, voor het kleine MKB kan de aanvraag in 2022 ALLEEN in september worden aangevraagd!
 

Schulden?

Ook op het gebied van crisismanagement hebben wij veel kennis

Zit je in een zeer uitdagende fase en heb je door Covid schulden opgebouwd, zie je door de bomen het bos niet meer. Dan is het tijd om externe ogen te laten meekijken. Vanaf 1 augustus 2022 gaat de belastingdienst zich soepeler opstellen ten aanzien van uw belastingschuld.
Waar de belastingdienst nu nog het dubbele eist van wat handelscrediteuren zouden ontvangen in een schuldakkoord, zullen zij zich vanaf 1 augustus gelijkstellen aan de handelscrediteuren.
Het is daarom belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt, zodat we de voorbereidingen kunnen starten om zo spoedig mogelijk het proces op te starten.
Mis dit voordeel niet! Neem contact met ons op! of anders kunnen wij je terzijde staan bij het trachten verkrijgen van een buitengerechtelijk crediteuren akkoord. Kijk ook op www.horecaherstelt.nl

Financiering


Wij gaan verder waar de bank stopt!

Ga je starten met een horecazaak of wil je uitbreiden, verbouwen of nieuwe inventaris aanschaffen?
HorecaAdviesBureau.nl heeft een zeer goed trackrecord om een financiering te doen slagen.


Advies


Een onafhankelijke adviseur biedt veel voordelen.

Ruim 200 jaar gezamenlijke kennis en ervaring van al onze partners kunnen ook jou ongetwijfeld ergens mee van dienst zijn, vraag gewoon eens een vrijblijvend intake gesprek aan! Waar kunnen wij je - maar niet uitsluitend - o.a. mee van dienst zijn:

- MT ondersteuning
- Startersbegeleiding
- Horeca Scan
- Advies op maat
- Financiering
- Businessplan
- Waardebepaling
- Verkoop exploitatie/ onroerend goed
 


Veelgestelde vragen


Waarom nu juist HorecaAdviesBureau.nl raadplegen? Ongetwijfeld rijzen er vragen naar aanleiding van je bezoek aan onze website. Onderstaand trachten wij er een aantal te beantwoorden, maar heb je andere vragen, aarzel dan niet om één van de partners te bellen of emailen.

Succcesverhalen