Samen­werking met KHN

De voordelen van KHN

Horeca­Advies­Bureau.nl werkt vanaf 2 december 2021 samen met KHN

Waarom een samenwerking?

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vertegenwoordigt de hospitality sector en is dé belangenbehartiger van horecaondernemers, zowel individueel als naar de (lokale) overheid. KHN ondersteunt haar leden dus op vele gebieden en heeft daarnaast een interessant pakket ledenvoordelen. Ook HorecaAdviesBureau.nl helpt dagelijks horecaondernemers. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog meer betekenen voor ondernemers in de horeca!
Bedrijf kopen of verkopen?

Waarom zou je ons moeten raadplegen?

Door een jarenlange kennis van de markt en een heel groot landelijk netwerk zijn wij sowieso je perfecte partner, maar wat onderscheidt ons dan echt van de con-collega's ?

- Wij praten je niet naar de mond maar kijken reëel naar marktprijzen, waardoor verkoop soepeler verloopt.
- Wij kunnen beter behulpzaam zijn bij een mogelijke financiering.
- Wij kunnen meedenken met adviezen over inrichting, inkoop, vergunningen, ect.
- Wij geven desgewenst maandelijks een up-date hoeveel mensen vanaf welk medium naar je pand hebben gekeken en met wie wij in gesprek zijn (geweest).Financiering

Wij gaan verder waar de bank stopt!

Ga je starten met een horecazaak of wil je uitbreiden, verbouwen of nieuwe inventaris aanschaffen?
HorecaAdviesBureau.nl heeft een zeer goed trackrecord om een financiering te doen slagen.


Schulden?

Ook op het gebied van crisismanagement hebben wij veel kennis

Is je situatie uitzichtloos, zie je door de bomen het bos niet meer. Dan is het tijd om externe ogen te laten meekijken. Misschien is een WHOA traject voor jou een optie of anders kunnen wij je terzijde staan bij het trachten verkrijgen van een buitengerechtelijk crediteuren akkoord.Advies

Een onafhankelijke adviseur biedt veel voordelen.

Ruim 200 jaar gezamenlijke kennis en ervaring van al onze partners kunnen ook jou ongetwijfeld ergens mee van dienst zijn, vraag gewoon eens een vrijblijvend intake gesprek aan! Waar kunnen wij je - maar niet uitsluitend - o.a. mee van dienst zijn:

- MT ondersteuning
- Startersbegeleiding
- Horeca Scan
- Advies op maat
- Financiering
- Businessplan
- Waardebepaling
- Verkoop exploitatie/ onroerend goed
 


Veelgestelde vragen


Waarom nu juist HorecaAdviesBureau.nl raadplegen? Ongetwijfeld rijzen er vragen naar aanleiding van je bezoek aan onze website. Onderstaand trachten wij er een aantal te beantwoorden, maar heb je andere vragen, aarzel dan niet om één van de partners te bellen of emailen.

Succcesverhalen