Aan- & Verkoopmakelaardij


Bij elkaar 120 jaar horeca ervaring, dat betekent een enorm relatie netwerk, dus veel potentiële kopers

Aankoop Makelaardij


Overweeg je om een nieuw bedrijf te kopen of het onroerend goed van je huurbedrijf te kopen? Een grote stap waar veel bij komt kijken. Net als bij de aankoop van een woonhuis kan de hulp van een aankoopmakelaar van onschatbare waarde zijn. Bij de aankoop van een bedrijfspand zijn er nog meer zaken waar je rekening mee moet houden en daarbij ondersteunen de partners van HorecaAdviesBureau.nl je graag.

Het gaat niet alleen om het betalen van de vraagprijs, maar ook om de waarde van het bedrijf, exploitatiemogelijkheden, bouwkundige staat van het pand en de waarde van de inventaris. Daarnaast zijn er andere belangrijke zaken zoals vergunningen, overname van personeel en leveranciersverplichtingen. Het inhuren van de expertise van HorecaAdviesBureau.nl kan onaangename verrassingen voorkomen.

Wij begeleiden je bij het hele aankoopproces en behartigen jouw belangen om ervoor te zorgen dat alles correct verloopt en goed geregeld is. Van bezichtigingen tot contractondertekening, wij zijn er om je te helpen. Het grote voordeel van een goede aankoopmakelaar? Die verdient zich meestal (grotendeels) terug bij de onderhandelingen!

Nog op zoek naar een geschikte locatie? Ons grote, landelijke netwerk zetten we graag in om de perfecte plek voor jou te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Verkoop Makelaardij


Ben je van plan om je horecabedrijf te verkopen en zoek je professionele hulp? Overweeg dan om HorecaAdviesBureau.nl in te schakelen. Waarom? Hier zijn vijf goede redenen:
1. Expertise: Het team van HorecaAdviesBureau.nl heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en kan jouw bedrijf objectief beoordelen. Ze kunnen waarde toevoegen door een waardebepaling te doen en een verkoopstrategie op maat te maken.
2. Netwerk: HorecaAdviesBureau.nl beschikt over een groot netwerk in de horecabranche en kan potentiële kopers bereiken die anders niet van jouw bedrijf zouden weten. Dit vergroot de kans op een succesvolle verkoop.
3. Efficiëntie: Het verkoopproces van een horecabedrijf kan complex en tijdrovend zijn. Door HorecaAdviesBureau.nl in te schakelen, kun je tijd besparen en het proces efficiënter laten verlopen. Zij nemen veel werk uit handen en zorgen ervoor dat het verkoopproces soepel verloopt.
4. Onderhandelingen: Het onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden kan een lastig proces zijn. HorecaAdviesBureau.nl kan je helpen door namens jou te onderhandelen en het beste resultaat te behalen.
5. Vertrouwelijkheid: Het verkopen van jouw bedrijf is een gevoelig proces. HorecaAdviesBureau.nl begrijpt dit en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin het verkoopproces kan plaatsvinden.