Ben jij klaar om een nieuw pand aan te kopen?


Bij elkaar 120 jaar horeca ervaring, dat betekent een enorm relatie netwerk, dus veel potentiële verkopers


Aankoop makelaardij

Een nieuw bedrijf kopen of het onroerend goed kopen van het bedrijf wat je nu huurt is een grote stap, er komt veel bij kijken.
Mensen die een woonhuis willen kopen schakelen meer en meer de hulp van een aankoopmakelaar in, en niet zonder reden!
Bij de aankoop van een bedrijfspand zijn er nog meer zaken waar je rekening mee moet houden, en daar ondersteunen de partners van HorecaAdviesbureau.nl je graag bij.

Het gaat niet alleen om het feit of je de vraagprijs kan betalen, maar om de waarde van het bedrijf, de exploitatiemogelijkheden, de bouwkundige staat van het pand, de waarde van de eventuele inventaris, etc.
Daarnaast moet je ook nog rekening houden met tal van andere zaken, zoals vergunningen, overname personeel, leveranciersverplichtingen, etc. want als dit niet goed geregeld is dan kun je voor onaangename verrassingen komen te staan.
Om dat te vermijden kun je de expertise van HorecaAdviesBureau.nl inhuren.
Wij kunnen je bij het volledige aankoopproces begeleiden, waarbij wij jouw belangen behartigen en erop toezien dat alles correct verloopt en goed geregeld is. Van bezichtigingen tot de ondertekening van het contract, en alles er tussenin.
En het grote voordeel van een goede aankoopmakelaar?
Die verdient zich meestal (grotendeels) terug bij de onderhandelingen!

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Laat het ons weten, dan zetten wij ons grote, landelijke netwerk in om de perfecte plek voor jou te vinden!