Onze klanten


Onze succesverhalen van onze klanten

Lees hieronder een greep uit de succesverhalen van onze klanten in samenwerking met Horeca Adviesbureau.

Andrea Brehm

In 2013 kwam ik in contact met Horecaadviesbureau.nl omdat ik samen met een vriendin een kroeg in Krimpen aan den IJssel wilde beginnen en nogal wat vragen had.

Lees meer

Gert Blom

Het Amsterdamse Proeflokaal maakt een inmiddels succesvolle doorstart onder voormalig sterren chef Gert Blom.

Lees meer

Luuk Adema van "De Tuut van Sneek"

Na jaren in loondienst bij diverse horecabedrijven, vond ik het nu tijd worden om voor mijzelf te beginnen.

Lees meer

Medden & Marco

Ik wilde graag een zesde horeca exploitatie opstarten in een legendarisch pand te Hilversum. Ondanks dat ik al jaren samenwerk met één van de grootste banken van Nederland ben ik toch gaan Crowdfunden.

Lees meer