Lokaal tarief
In 2013 kwam ik in contact met Horecaadviesbureau.nl omdat ik samen met een vriendin een kroeg in Krimpen aan den IJssel wilde beginnen en nogal wat vragen had.
Lees meerHet Amsterdamse Proeflokaal maakt een inmiddels succesvolle doorstart onder voormalig sterren chef Gert Blom.
Lees meerNa jaren in loondienst bij diverse horecabedrijven, vond ik het nu tijd worden om voor mijzelf te beginnen.
Lees meerIk wilde graag een zesde horeca exploitatie opstarten in een legendarisch pand te Hilversum. Ondanks dat ik al jaren samenwerk met één van de grootste banken van Nederland ben ik toch gaan Crowdfunden.
Lees meerDit gezellig restaurant met authentiek café is gevestigd in Joure met terras aan het water is verkocht in slechts 3 weken!
Lees meerHet Rotterdamse horecastel Kelvin de Pijper en Denise van der Mijn gaan hun eigen restaurant openen.
Lees meer