Onze klanten


De succesverhalen van onze klanten

Lees hieronder een greep uit de succesverhalen van onze klanten in samenwerking met Horeca Adviesbureau.

Leroy Joosen

Gemeente Breda
Breda
HorecaAdviesBureau.nl heeft ons gedurende en na de coronacrisis op diverse manieren goed geholpen binnen onze Roadmap Horeca.
Lees verder

Thipjula Pham

RI&E bij Osaka Sushi
Veghel
De manier waarop wij zijn geholpen vinden we erg prettig en we bevelen daarom Anthony en daarmee HorecaAdviesBureau.nl van harte aan! We weten nu waar we terecht kunnen met eventuele vragen.
Lees verder

Danny Janssen

Steakhouse ’t Molentje
Oss
Via een keuken- en interieurleverancier kwam ik bij HorecaAdviesBureau.nl terecht. Ik heb inmiddels een goede kans op het realiseren van mijn concept en doelen.
Lees verder

Sophie Rijnaarts

Podium Azijnfabriek
‘s-Hertogenbosch
In 2020 hebben we contact gelegd met HorecaAdviesBureau.nl en onze verhuisplannen voorgelegd.
Lees verder

Bjorn Rogmans

Restaurant De Krom
Oud-Alblas
In 2018 nam ik De Krom over. Bij de Krom bieden wij eersteklas gerechten met vlees, vis of pasta.
Lees verder

Marcel Soeterbroek

Grand Café en Partycentrum De Drie Heeren
Pijnacker
Het Grand Café heeft de prettige mix van café en restaurant. Samen met mijn vrouw run ik sinds 2015 het bedrijf.
Lees verder

Rob Neijts

Herberg D’n Brouwer
Zeeland
Inmiddels adviseert Horecaadviesbureau.nl me al enkele jaren om keuzes te maken voor de ontwikkeling van mijn bedrijf.
Lees verder