Onze klanten


Onze succesverhalen van onze klanten

Lees hieronder een greep uit de succesverhalen van onze klanten in samenwerking met Horeca Adviesbureau.

Regina en Byron van Bree

Tafelen bij Zeeuws Meisje
Zierikzee
Ik had plannen om een horecazaak te beginnen in het Zeeuwse en was op zoek naar een geschikt pand. Via iemand in mijn netwerk kwam ik terecht bij Wout, partner in Zeeland voor HorecaAdviesBureau.nl.
Lees verder

Nick & Rebecca Schaminée

Grand Café Sowieso
Veldhoven
In de zomer van 2020 besloten mijn man en ik om onze droom waar te gaan maken, ons eigen Grand Café openen. We waren het er al snel over eens dat we externe hulp nodig hadden voor en al gauw kwamen we terecht HorecaAdviesBureau.nl.
Lees verder

Danny Janssen

Steakhouse ’t Molentje
Oss
Via een keuken- en interieurleverancier kwam ik bij HorecaAdviesBureau.nl terecht. Ik heb inmiddels een goede kans op het realiseren van mijn concept en doelen.
Lees verder

Sophie Rijnaarts

Podium Azijnfabriek
‘s-Hertogenbosch
In 2020 hebben we contact gelegd met HorecaAdviesBureau.nl en onze verhuisplannen voorgelegd.
Lees verder

Bjorn Rogmans

Restaurant De Krom
Oud-Alblas
In 2018 nam ik De Krom over. Bij de Krom bieden wij eersteklas gerechten met vlees, vis of pasta.
Lees verder

Andrea Brehm

Café Visser
Krimpen a/d Lek
In 2013 kwam ik in contact met Horecaadviesbureau.nl omdat ik met een vriendin een kroeg wilde beginnen.
Lees verder

Marcel Soeterbroek

Grand Café en Partycentrum De Drie Heeren
Pijnacker
Het Grand Café heeft de prettige mix van café en restaurant. Samen met mijn vrouw run ik sinds 2015 het bedrijf.
Lees verder

Rob Neijts

Herberg D’n Brouwer
Zeeland
Inmiddels adviseert Horecaadviesbureau.nl me al enkele jaren om keuzes te maken voor de ontwikkeling van mijn bedrijf.
Lees verder

Medden & Marco

Marco van Velthooven
Hilversum
Ik wilde graag een zesde horeca exploitatie opstarten in een legendarisch pand te Hilversum. Ondanks dat ik al jaren samenwerk met één van de grootste banken van Nederland ben ik toch gaan Crowdfunden.
Lees verder

Luuk Adema

De Tuut van Sneek
Sneek
Na jaren in loondienst bij diverse horecabedrijven, vond ik het nu tijd worden om voor mijzelf te beginnen.
Lees verder

Gert Blom

Het Amsterdamse Proeflokaal
Amsterdam
Het Amsterdamse Proeflokaal maakt een inmiddels succesvolle doorstart onder voormalig sterren chef Gert Blom.
Lees verder

Kelvin en Denise

Kelvin en Denise
Rotterdam
Het Rotterdamse horecastel Kelvin de Pijper en Denise van der Mijn gaan hun eigen restaurant openen.
Lees verder