Licentienemer worden?


Toe aan de volgende stap in je carriere?

Licentienemer worden?


Toe aan een nieuwe uitdaging? Niet afhankelijk willen zijn van een werkgever? Niet het wiel zelf willen uitvinden en kunnen en willen werken als zelfstandig ondernemer in een partnerteam?

Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Horecaadviesbureau.nl is een jonge onderneming waar heel veel horeca-ervaring gekoppeld is aan veel management ervaring.

Horecaadviesbureau.nl heeft een formule ontwikkeld, waarbij commercieel denkende mensen met affiniteit voor de horeca zich kunnen aansluiten.

Iedere licentienemer krijgt een interne opleiding, een handboek met veel procedures en voorbeeld overeenkomsten en daarnaast blijven de initiatiefnemers de licentienemer met raad en daad terzijde staan.

Voor meer informatie kan je een email sturen met je werkervaring naar ger@horecaadviesbureau.nl.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Licentienemer worden?
reCAPTCHA

Wat wordt er verwacht van een licentienemer?


Als licentienemer van HorecaAdviesBureau.nl bent je in staat all-round adviezen te verstrekken aan horeca-exploitanten, kan je bemiddelen bij aan- of verkoop, kan je bedrijven doorlichten, kan je financiƫle adviezen geven , treed je als sparringspartner op, ect.

Waarom zou ik licentienemer worden?


Als licentienemer bij HorecaAdviesBureau.nl ben je niet conjunctuur gevoelig en heb je werk, crisis of geen crisis. Wil je meer informatie, stuur dan een email met je naw-gegevens, geboortedatum, mobiel telefoonnummer en motivatie naar: ger@horecaadviesbureau.nl