Lokaal tarief
Kijk eens heel goed naar de barindeling, want dáár wordt het geld verdiend. Met een efficiënt station en een bijpassend menu kan je de omzet zomaar met meer dan 20 tot 40% per jaar verhogen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn…
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Heb jij minimaal 1 medewerker?
Alle risico’s in jouw organisatie moeten geïnventariseerd en geëvalueerd worden en er moet een plan van aanpak worden gemaakt.
HorecaAdviesBureau.nl Kan voor jou een scan uitvoeren.
Meer info: stuur een bericht
of bel ons op 0900 – 121 2123 .