Lokaal tarief
Nu de prijzen voor voedingsmiddelen sterk stijgen, lopen de inkoopkosten voor de horeca op. Om margeverlies te voorkomen zullen horecaondernemers de extra kosten aan hun klanten proberen door te berekenen. Meer kansrijk is de keuken efficiënter te laten draaien; meer aandacht voor voedselverspilling kan enorme besparingen opleveren.
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Heb jij minimaal 1 medewerker?
Alle risico’s in jouw organisatie moeten geïnventariseerd en geëvalueerd worden en er moet een plan van aanpak worden gemaakt.
HorecaAdviesBureau.nl Kan voor jou een scan uitvoeren.
Meer info: stuur een bericht
of bel ons op 0900 – 121 2123 .