Categorie
Chinees Indisch Restaurant Dordrecht
Plaats
Dordrecht
Aanbod
Bestaande exploitatie
Vraagprijs
Inventaris / Goodwill
€ 595000
Huurprijs
€ 9000
Oppervlakte
525 m2

ALL-YOU-CAN-EAT / A LA CARTE / AFHAAL RESTAURANT LOTUS

Restaurant Lotus is gelegen in het zeer drukke Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht (zuid-oost). Winkelcentrum Sterrenburg is gelegen in de wijk Sterrenburg, een wijk met zeer veel woningen voor gezinnen wat tevens geldt voor de wijken daar weer omheen. Restaurant Lotus heeft een zeer groot verzorgings/afzetgebied. Omdat Restaurant Lotus is gevestigd in een groot winkelcentrum is er een ruime parkeergelegenheid die nog eens gratis is ook. In het winkelcentrum de bekende landelijke namen zoals Lidl, Kruidvat, Gall & Gall, Intertoys, Big Bazar, Shoeby, Hema en Hans Anders. Wij classificeren de locatie dan ook als toplocatie.

Restaurant Lotus heeft ruim bemeten vierkante meters zowel voor als achter de schermen. De centrale ingang is in het midden gelegen waardoor er links een restaurantgedeelte is met `life cooking` en rechts een even groot restaurant gedeelte waar voorheen teppanyaki werd gekookt. In dit gedeelte is ook de bar gesitueerd en de doorgang naar het afhaalgedeelte (deze heeft ook een eigen ingang). Een grote vaste klantenkring, een gevestigde naam, goede cijfers en gelegen in een groot verzorgingsgebied. Zo maar wat uitdrukkingen die zeker op dit bedrijf van toepassing zijn. En ze zijn helemaal waar, sterker er is zelfs nog groei te realiseren daar het v.m. teppanyaki gedeelte slechts beperkt wordt benut, daar is dus de groei te realiseren, dat potentieel is zeker aanwezig. Restaurant Lotus is een reeds jarenlang goed lopende onderneming (omzet 1 miljoen plus met goede marges) die niet in de verkoop is gekomen omdat er geen winst wordt gemaakt, het tegendeel is waar. De verkoop is namelijk vanwege persoonlijke omstandigheden.

Is alleen een Oosters concept hier mogelijk? Zeker niet, de vierkante meters bieden voldoende mogelijkheden voor grote landelijke horecaconcepten.

Wilt u meer informatie over dit schitterende bedrijf en deze strategische locatie neemt u dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Direct de makelaar spreken?

Patrick v. Heijningen


Bel: 0651280877
patrick@horecaadviesbureau.nl

Buiten
Restaurant 1 (b)
Restaurant 1
Restaurant 2
Bargedeelte
Keuken
Spoelkeuken
Sushikeuken

Direct een brochure ontvangen over dit pand?

Vul uw gegevens in en ontvang per e-mail een uitgebreide PDF-brochure

Brochure aanvragen
reCAPTCHA
⇐ Ga terug naar het overzicht