Horeca verzekering


Hoe goed bent u verzekerd?

Horeca verzekering


Het hebben van een horecazaak is erg leuk. U bent vol enthousiasme bezig met uw gasten, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aansturen van uw personeel. Maar hoe is dat personeel eigenlijk verzekerd bij ziekte? En wat als een gast uitglijdt in uw zaak? Of als er in de keuken een stuk afbrandt tijdens het flamberen van de nieuwe gerechten? Natuurlijk hopen we dat u hier nooit mee te maken krijgt. Maar de kans is helaas aanwezig. En waarschijnlijk gaat u dan pas nadenken over uw verzekeringen. Geen nood, wij helpen u met de inventarisatie en afsluiting, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen staat.

Welke horecaverzekeringen zijn essentieel?


Een horecaondernemer zou op zijn minst de volgende verzekeringen moeten hebben;

Aansprakelijkheid
Gebouwenverzekering
Ziekteverzuimverzekering
Daarnaast zijn er veel andere verzekeringen denkbaar, zoals;

Geldverzekering
Milieuschadeverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Huurdersbelangverzekering
Bestelautoverzekering
Waterschade

Hoe en wat moet ik afsluiten?


De beste 'mix' van verzekeringen is niet voor iedereen hetzelfde. Niet elke horecazaak is namelijk hetzelfde. Bovendien wil elke ondernemer niet alles op dezelfde manier verzekeren. Dat heeft te maken met wat u kunt en wilt missen en welke risico\'s u loopt of verwacht te lopen.

Horecaadviesbureau.nl helpt u met het maken van de juiste keuzes. We kunnen helpen met het berekenen en vergelijking van de juiste premies, het aanvragen van nieuwe verzekeringen en het inventariseren en vergelijken van uw huidige verzekering. U heeft zelfs een grote kans dat door het inkoopvoordeel wat we bieden u via een bij ons aangesloten relatie het goedkoopste uit bent.

SuccesverhalenMr Harper, Rotterdam

Ed Bosman

Ik wilde nog 1 keer een mooi concept neerzetten in Rotterdam. Nadat ik de vorige zaken had verkocht en wat rust heb genomen begon het weer te kriebelen. In samenwerking met Horecaadviesbureau.nl die mij van idee tot uitvoering heeft begeleidt is mijn concept bewaarheid. Een brasserie met een perfecte keuken met de juiste ambiance