Horeca inkoopvoordeel


Verminder je kosten; bespaar tot duizenden euro’s!

Horeca inkoopvoordeel


Steeds vaker worden wij benadert door marktpartijen of wij hun product of dienst niet willen promoten. Met onze partners hebben wij een landelijke dekking in de hospitality sector.


Wij kijken natuurlijk of men ons een goed prijs/kwaliteit aanbod kan geven voor onze cliënten. Voorwaarden die men alleen niet snel kan krijgen, waarmee wij de klant dus van dienst kunnen zijn, want heel vaak kunnen wij, door deze collectiviteit tegen betere voorwaarden iets aanbieden als die je nu hebt.
Tegen de leveranciers zeggen wij ook altijd dat wij dit vanuit een adviesrol doen, want wij zijn en willen geen accountmanagers van hun zijn.
Wij dagen je dan ook uit: Laat ons eens vrijblijvend een gratis inkoopcheck doen en ontdek wat wij je aan voordeel kunnen brengen.
Gerelateerde vragen

Waar kan ik op besparen?

De raamovereenkomsten van HorecaAdviesBureau.nl zijn bijzonder aantrekkelijk. Op alle inkoopstromen kan simpelweg bespaard worden door dat in een groep te doen. Iedere ondernemer denkt de beste deal te hebben en zijn ook iedere keer weer verbaasd welke ruimte er nog ligt.

Ook de uitgaves waar je minder snel aan denkt, zoals energiekosten, pin abonnementen en verzekeringskosten zijn vaak goed naar beneden te brengen. Dit zijn vaak langlopende contracten die met relatief weinig moeite om te zetten zijn naar een aantrekkelijker contract, met interessante besparingen.


Hoe realiseren jullie inkoopbesparingen?

Door onze landelijke dekking kunnen wij een groot potentieel aan leveranciers bieden. Hierdoor kunnen wij weer grote raamovereenkomsten sluiten, waar u van mee kunt profiteren.HR Diensten

Ontzorgen

Een medewerker die langdurig uitvalt door ziekte

Dit heeft grote gevolgen voor bedrijven. Er moet veel geregeld worden, denk aan wet Poortwachter en daarnaast krijg je te maken met hoge kosten. Kosten die nooit helemaal gedekt zijn door een dure verzuimverzekering.
Wij hebben een partner gevonden, die naast het verzorgen van de gehele loonadministratie, ook het verzuimrisico en verzuimbegeleiding voor zijn rekening neemt. Hoofddoel van deze partner is het ontzorgen van de horeca ondernemer, hij krijgt immers al genoeg op zijn bord.
Wil jij ook graag ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op en we komen vrijblijvend voor een persoonlijk adviesBrouwerij Deal

Kortingen

Voor veel horecabedrijven is ‘het biercontract’ het belangrijkste leverancierscontract van de onderneming, Niet iedereen heeft hier voldoende kennis van. De vele kortingstelsels, bonussen e.d. maken het nogal ondoorzichtigheid om te doorgronden. Dat is zonde, want er is vaak flinke winst te behalen! HorecaAdviesBureau.nl heeft veel kennis in huis en veel overeenkomsten zien passeren, vraag eens advies.


SuccesverhalenVerkocht in drie weken!!

Gezellig café-restaurant in Joure

Dit gezellig restaurant met authentiek café is gevestigd in Joure met terras aan het water en parkeren is gratis. Zodra je binnen stapt, krijg je de sfeer van weleer. Het is erg aangenaam, plezierig, behaaglijk, genoeglijk, met andere woorden "Noflik". Het Tolhuis staat bekend om zijn goede keuken en erg vriendelijke bediening. Dit was de unieke kans voor een snelle beslisser. De scherpe vraagprijs, maakt het mogelijk om goede boterham te verdienen, want de omzet en marge zijn gewoon erg goed en stabiel.