Horeca inkoopvoordeel


Verminder je kosten; bespaar tot duizenden euro’s!

Horeca inkoopvoordeel


Niemand wil te veel betalen en toch gebeurt het vaak bij horecaondernemers dat ze een te hoge prijs betalen voor hun inkoop.
Hoe dat komt? Omdat men ervan uit gaat al de beste prijs te krijgen van de leverancier. Maar niks is minder waar…
Vooral bij grote(re) afnames kan de prijs veel verschillen, maar daar kan jij als klein bedrijf niks mee, toch?
Wel als je gebruik kan maken van de collectiviteit van HorecaAdviesBureau.nl!
Want door onze schaalgrootte hebben wij bij meerdere partijen een collectiviteitsovereenkomst, dit houdt in dat wij dezelfde producten kunnen aanbieden tegen betere voorwaarden.Waar kunnen wij helpen besparen?

  • Bier
  • HR diensten
  • Food
  • Energie
  • Brandstof

En het beste van dit alles is dat wij volledig onafhankelijk zijn, dit garandeert jou ervan dat wij je altijd de beste deal adviseren!

Ook benieuwd wat jij kan besparen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend om een inkoopcheck bij HorecaAdviesBureau.nl!


HR Diensten

Ontzorgen

Een medewerker die langdurig uitvalt door ziekte

Dit heeft grote gevolgen voor bedrijven. Er moet veel geregeld worden, denk aan wet Poortwachter en daarnaast krijg je te maken met hoge kosten. Kosten die nooit helemaal gedekt zijn door een dure verzuimverzekering.
Wij hebben een partner gevonden, die naast het verzorgen van de gehele loonadministratie, ook het verzuimrisico en verzuimbegeleiding voor zijn rekening neemt. Hoofddoel van deze partner is het ontzorgen van de horeca ondernemer, hij krijgt immers al genoeg op zijn bord.
Wil jij ook graag ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op en we komen vrijblijvend voor een persoonlijk advies


SuccesverhalenVerkocht in drie weken!!

Gezellig café-restaurant in Joure

Dit gezellig restaurant met authentiek café is gevestigd in Joure met terras aan het water en parkeren is gratis. Zodra je binnen stapt, krijg je de sfeer van weleer. Het is erg aangenaam, plezierig, behaaglijk, genoeglijk, met andere woorden "Noflik". Het Tolhuis staat bekend om zijn goede keuken en erg vriendelijke bediening. Dit was de unieke kans voor een snelle beslisser. De scherpe vraagprijs, maakt het mogelijk om goede boterham te verdienen, want de omzet en marge zijn gewoon erg goed en stabiel.


Veelgestelde vragen

Waar kan ik op besparen?
De raamovereenkomsten van HorecaAdviesBureau.nl zijn bijzonder aantrekkelijk. Op alle inkoopstromen kan simpelweg bespaard worden door dat in een groep te doen, en wij bieden die collectiviteit.
Ook kosten waar je minder snel aan denkt, zoals energiekosten, pinabonnementen en verzekeringskosten kunnen vaak goedkoper. Dit zijn vaak langlopende contracten die met relatief weinig moeite om te zetten zijn naar een aantrekkelijker contract, met interessante besparingen.
Hoe realiseren jullie inkoopbesparingen?
Door onze landelijke dekking kunnen wij grote raamovereenkomsten sluiten met veel verschillende leveranciers, waar jij van mee kunt profiteren.