Mystery guest


Hoe ervaren je gasten de gastvrijheid van de medewerkers?

WAAROM?


Om een onderneming optimaal te laten presteren moet men zaken meten.

Als je de inkoop en verkoop goed doet houdt je een goede marge over. Een goede administratie is daarvoor noodzakelijk. Maar er zijn ook zaken die men niet direct in cijfers kan uitdrukken. Dat is namelijk het gevoel dat een gast heeft bij een bezoek aan jouw horeca onderneming. Hoe ervaren jouw gasten de gastvrijheid van de medewerkers, hun vakkennis, het eten en de hygiene? Wij kunnen inzichtelijk maken welke verbeteringen nodig zijn om de gasttevredenheid te verhogen.

VOOR WIE?

Wij doen dit voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers.
Uiteraard voor restaurants (lunch & diner) en cafés. Maar ook voor hotels (overnachting met ontbijt) of een avond uit in een evenementencentrum (bijv. bowling, kart, theater of escape room). Tevens bezoeken aan het salesteam van uw banquet afdeling

HOE PAKKEN WIJ DAT AAN?


Door middel van bezoeken aan uw horecabedrijf toetsen wij op een aantal vaste zaken.
Uiteraard, hoe schoon zijn de toiletten, glazen, borden bestek. Hoe ervaart de Mystery Guest een menukaart, het gesprek met de bediening. Is er wellicht contact met de keuken of het management. Hoe wordt met een klacht of een compliment omgegaan.
Een Mystery Guest bezoek is niet even een hapje en een drankje gebruiken en in vijf regels uiteenzetten hoe de `algemene` ervaring was. Een Mystery Guest bezoek wordt uitgebreid voorbereid en achteraf gerapporteerd en met jou besproken. In die rapportage worden ook aanbevelingen gegeven.