Frans KooijmanFrans Kooijman

+31639490540 frans@horecaadviesbureau.nl Regio: Amsterdam

Talen

🇳🇱 🇬🇧

Expertise

✓ Makelaardij
✓ Conceptontwikkeling
✓ Startersbegeleiding
✓ Coaching
✓ Interim Management
✓ Financieringen
✓ Koffie en Barista trainingen
✓ Overall advies

Achtergrond

Ik ben de laatste 10 jaar met name actief geweest in de koffiewereld en heb meerdere horecazaken gehad. Als mede oprichter van de Franchise formule 30ml Coffee Roasters heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het franchisen van horeca zaken. In de periode 2009 tot en met 2020 hebben wij als franchiseformule 11 succesvolle 30ml Coffee Roasters vestigingen geopend in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Hoorn, Rotterdam en Hilversum. Met de Franchiseformule 30ml Coffee Roasters gaat het ook in de Corona tijd voor de wind. 30ml Coffee Roasters is nu overgenomen door een andere partij en men wil doorgroeien naar 30 a 40 vestigingen in heel Nederland. Wij hebben de formule 30ml Coffee Roasters dus verkocht en er is nu de tijd om ondernemers te gaan helpen met op het opstarten van hun horeca bedrijf, het helpen vinden van de juiste panden, financieringen om een snelle start mogelijk te maken en het geven van de benodigde trainingen waar nodig. Horeca is mijn passie, net als dat van jou. Ik help je graag verder om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. Ook op het gebied van conceptontwikkeling kun je me contacten. Ik sta voor je klaar en denk met je mee.

Motivatie

Ik vind horeca en met name de dag horeca en koffieformules het leukste wat er is. Wat is er mooier dan gasten te verwennen met goede koffie en mooie gerechten. Dat alles in een mooi ontworpen en over nagedachte omgeving. Sfeer, gastvrijheid en passie zijn mijn kernwoorden.Het Corona Virus heeft de (gastvrijheids)wereld behoorlijk in zijn greep.
Wat betekent het voor jou, jouw personeel, jouw klanten? Wij willen je zoveel mogelijk informeren, helpen. Dit doen wij vrijblijvend want de horeca is ook onze branche.

Heb je vragen, kunnen wij je helpen bij bijvoorbeeld verruiming van een krediet, of snelle kredietfaciliteit, laat het ons weten.

Onze white paper met heel veel informatie is gratis en direct te verkrijgen door onderstaand formulier in te vullen.