Marinus van DorstMarinus van Dorst

+31626520512 marinus@horecaadviesbureau.nl Regio:

Talen

🇳🇱 🇩🇪 🇬🇧

Expertise

✓ Coaching
✓ Interim Management
✓ Trainingen
✓ Startersbegeleiding
✓ Interim Management
✓ Overall Advies
✓ Leveranciers & brouwerijcontracten

Achtergrond

Horeca is mij met de paplepel ingegoten, mijn ouders hadden een eigen drankenhandel en ik heb in een lange landelijke carrière bij Heineken en andere dranken en food leveranciers de horecamarkt van binnen en van buiten leren kennen. In mijn verantwoordelijkheden als gewestelijk horeca directeur heb ik daarnaast ruime ervaring om horeca-ondernemers met raad en daad bij te staan. Mijn bijzondere landelijke netwerk stelt me tevens in staat om advies en ondersteuning op vele vlakken te kunnen bieden.

Motivatie

Ik ben samen met Mark Boelens enkele jaren geleden gestart met het adviseren en ondersteunen van horeca ondernemers op professionele wijze. Onze succesvolle aanpak en groei heeft ons doen besluiten samen te gaan met HorecaAdviesBureau.nl, hiermee zijn we uniek in Nederland qua kennis en mogelijkheden om horeca ondernemers van advies te dienen. Hierdoor wordt de horeca ondernemer in staat gesteld om met de juiste focus meer omzet en rendement te maken of valkuilen voor de toekomst te voorkomen. Ons landelijk partner netwerk van zeer gedreven horeca vak specialisten maakt dat we letterlijk in elke regio en voor bijna alle vraagstukken de horeca ondernemers van dienst kunnen zijn.Het Corona Virus heeft de (gastvrijheids)wereld behoorlijk in zijn greep.
Wat betekent het voor jou, jouw personeel, jouw klanten? Wij willen je zoveel mogelijk informeren, helpen. Dit doen wij vrijblijvend want de horeca is ook onze branche.

Heb je vragen, kunnen wij je helpen bij bijvoorbeeld verruiming van een krediet, of snelle kredietfaciliteit, laat het ons weten.

Onze white paper met heel veel informatie is gratis en direct te verkrijgen door onderstaand formulier in te vullen.