Pons HoogendoornPons Hoogendoorn

+31643359092 pons@horecaadviesbureau.nl Regio: Haarlem&meer,

Talen

🇳🇱 🇩🇪 🇬🇧 🇵🇹

Expertise

✓ Makelaardij
✓ Financieringen
✓ Conceptontwikkeling
✓ Interim Management
✓ Trainingen
✓ Overall advies
✓ Drankenverstrekking & brouwerijcontracten

Achtergrond

Ik was regiodirecteur bij Heineken en regiodirecteur bij Grolsch. Daarnaast Interim management opdracht bij bedrijfsherstructurering.

Motivatie

Mijn ambitie is om te werken aan een verbeterde bedrijfsvoering binnen de leisure industrie, zowel op kwalitatief als financieel gebied.Het Corona Virus heeft de (gastvrijheids)wereld behoorlijk in zijn greep.
Wat betekent het voor jou, jouw personeel, jouw klanten? Wij willen je zoveel mogelijk informeren, helpen. Dit doen wij vrijblijvend want de horeca is ook onze branche.

Heb je vragen, kunnen wij je helpen bij bijvoorbeeld verruiming van een krediet, of snelle kredietfaciliteit, laat het ons weten.

Onze white paper met heel veel informatie is gratis en direct te verkrijgen door onderstaand formulier in te vullen.㰡ⴭ⁂敧楮⁍慩汣桩浰⁓楧湵瀠䙯牭‭ⴾꏆ욖ڇ♖插⋲䛢횖혖癗㋦혖集㚆雗˦㛶틶囖♖䘶勶㛆᜷㚖㋓ጅ㜲∇♖쏒✷䞖왗㚆噗䈢݇霆叒❆垇䋶㜷㈣윷䞖왒݇霆叒❆垇䋶㜷㈣Ȃ㛖㗶囖♖䗷㚖盧圇똦ᘶ뙷⛷囦䎢㙦晣눆㛆嘗⎦왖权눆曶ꌓ䜇舊䁩浰潲琠畲氨❨瑴灳㨯⽦潮瑳⹧潯杬敡灩献捯洯捳猿晡浩汹㵑畩捫獡湤✩㬠䅲楡氬獡湳⵳敲楦㬠綢ȂЖ䙂ޖ∆혖集㚆雗Ȇ曷⛒ܷ䞖왒۷晗✦陆圲ږ雷圢ܶ靆切㝇集圶虖坂۷∆離݆蚗㈇㝇集分⛆닠ꈂȂȅ癒ܦ嘶홖ۖ雦爇䚆露ئ웶㚲ؖ݆虒܇♖㙖䚖е㔲ۆ雦눇䛲݆虒҄吔䈆ޖ∄蕄퓂٦集勢ʢ屮⽳瑹汥㸊㱤楶⁩搽≭损敭扥摟獩杮異∾ꏆ曷⛒ؖ㝆零⚇䝇ܳꋲ嘶ᘖ䝦陗㘧圦嘗勧圳㋦욗㝂훖ᛦᙶ勦㛶틷㝖✶㜦阦勷۷㝃혣⎓ؖ捓̃噣陆晦ᎃ͓嘳ጶ匢暖䏓⌆噖㍣☳㎒擔ᒴ哄ᐕ⏕Ӵ蓴哤䓴ۖ坆蛶䏒✆䈢ږ䏒⛖㋖囖♖䙆噂휷嘧㘷⚖♒홦툢ۦᛖ叒⛖㋖囖♖䙆噂휷嘧㘷⚖♒홦툢ض옗㜳툧昖욖䘗䙒∇䘗♶坃툥옖∆昖욖䘗䙓툢⏪††㱤楶⁩搽≭损敭扥摟獩杮異彳捲潬氢㺢Ȁꏆ䚗戆㛆᜷㏒⛖㋖暖囆䋖眦ȣ‼污扥氠景爽≭捥ⵅ䵁䥌∾䕭慩氠䅤牥猠㰯污扥氾ꈂφ雧ݗ䈇䞗ٓ툦囖ᚖ숢ݦᛇ噓툢∆홓툤哔ᒔ숢ض옗㜳툧♗᝖霦噂ٖ혖雂∆陃툦혶勔哔ᒔ숣싶䚗揪㱤楶⁣污獳㴢浣ⵦ楥汤ⵧ牯異∾ਠ‼污扥氠景爽≭捥ⵆ乁䵅∾噯潲湡慭‼⽬慢敬㺢ȃ욖坂݇霆叒❆垇䈢ݦᛇ噓툢∆홓툤擤ᓔ刢ض옗㜳툢∆陃툦혶勔擤ᓔ刣⽤楶㸊㱤楶⁣污獳㴢浣ⵦ楥汤ⵧ牯異∾ꈂφ옖♖숆曷⏒⛖㙒퓄푒⏤ᘶ蝆圦ᛒςᘦ囃ȃ욖坂݇霆叒❆垇䈢ݦᛇ噓툢∆홓툤쓤ᓔ刢ض옗㜳툢∆陃툦혶勔쓤ᓔ刣싶䚗揪†㱤楶⁩搽≭捥⵲敳灯湳敳∠捬慳猽≣汥慲∾ਠ†‼摩瘠捬慳猽≲敳灯湳攢⁩搽≭捥ⵥ牲潲⵲敳灯湳攢⁳瑹汥㴢摩獰污示湯湥∾㰯摩瘾ਠ†‼摩瘠捬慳猽≲敳灯湳攢⁩搽≭捥⵳畣捥獳⵲敳灯湳攢⁳瑹汥㴢摩獰污示湯湥∾㰯摩瘾ਠ‼⽤楶㸠†‼ℭⴠ牥慬⁰敯灬攠獨潵汤潴⁦楬氠瑨楳⁩渠慮搠數灥捴⁧潯搠瑨楮杳‭⁤漠湯琠牥浯癥⁴桩猠潲⁲楳欠景牭⁢潴⁳楧湵灳ⴭ㺢Ȃȃ왆面ܷ䞖왓툧۷㚗䚖ꈆᘧ㛶읗䙓눆왖权ꈂ퍓̃܇莲∆ᜦ阒횆陆䙖❇❖刣雧ݗ䈇䞗ٓ툧䙗蝂∆홓툦◶⌣錆ᙣ匃͖掖䙦易范卖㌓㙓◳⌆噖㍣☳㎒∇䘖⚖垃툢팒∇昖읖叒∣靣†‼摩瘠捬慳猽≣汥慲∾㱩湰畴⁴祰攽≳畢浩琢⁶慬略㴢卣桲楪映橥⁩渢慭攽≳畢獣物扥∠楤㴢浣ⵥ浢敤摥搭獵扳捲楢攢⁣污獳㴢扵瑴潮∾㰯摩瘾ꈂȂς靣싶曷⛓싶䚗揪਼ℭⵅ湤损敭扥摟獩杮異ⴭ>