Persbericht: HorecaAdviesBureau.nl gaat samen met Horeca advies kantoor Dorstlessers.

Per 15 april 2020 gaat HorecaAdviesbureau.nl samen met Horeca advies kantoor Dorstlessers verder onder de naam HorecaAdviesBureau.nl ( HAB ) Vanuit de vestigingen Rotterdam en Heesch gaan ze gezamenlijk opereren met zo’n 20 partners door heel het land.

Oud-horeca exploitant en horecamakelaar Gerard Hekkelaan richtte in 2011 HorecaAdviesBureau.nl op, samen met vriend Ger Henkelman. Door de vak- en ondernemingskennis van beide heren samen te voegen werd HorecaAdviesBureau.nl al snel een gerenommeerd, erkend en professioneel adviesbureau met een, inmiddels, landelijke dekking.

HorecaAdviesBureau.nl en Horeca advies kantoor Dorstlessers hebben in elkaar een betrouwbare partij gevonden waarbij ze met hun gezamenlijke diensten een uniek pakket aan ondersteuning en advisering voor de gehele horeca in huis hebben. Van financiering, makelaardij en advisering tot aan bemiddeling en trainingen. Al deze zaken zitten in het aanbod. Juist in deze onzekere tijd hebben horecaondernemers behoefte aan houvast in de vorm van een breed dienstenpakket met uitstekende experts. Dit is precies wat deze nieuwe combinatie de horeca kan bieden. HAB ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. HAB is hiermee niet alleen het grootste landelijke horeca advies kantoor, maar ook een kwalitatief hoogstaande partner voor de horecaondernemer en alle andere relevante partijen in de markt.

Horeca advies kantoor Dorstlessers werd in 2018 opgericht door Mark Boelens en Marinus van Dorst. Een onafhankelijk horeca adviesbureau, wat haar expertise inzet om horecaondernemers in de breedte in hun bedrijfsvoering te ondersteunen met advies, trainingen en business intelligence. Met ingang van 15 april bundelen beide bedrijven hun krachten op landelijk niveau.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marinus van Dorst, 06-26520512, [email protected].