Horeca training


Maatwerktrainingen voor uw of uw personeel

Horeca training


<strong>Horeca training <strong> is belangrijk voor elke ondernemer die zich in deze branche bevindt. Omdat ook deze branche in ontwikkeling blijft, is bijscholing van belang.


Voor elke ondernemer in de horeca een nachtmerrie; gasten blijven weg en zijn ontevreden over de geleverde diensten. Waar komt dat door? 9 van de 10 keer is dit een gebrek aan kennis bij personeel, waardoor gasten liever wegblijven.

Opleiden


Horecaadviesbureau.nl ondersteunt u graag in het verzorgen van opleidingen voor uw medewerkers door middel van bijvoorbeeld incompany horeca training. Hierbij volgt de medewerker op zijn eigen werkplek een opleiding, in zijn vertrouwde omgeving. Dit maakt de drempel voor de medewerker laag zodat de kans op uitval nihil is. Door op te leiden doet u meteen aan kwaliteitsverbetering horeca, u maakt de medewerker namelijk bewust van zijn handelen zonder meteen belerend over te komen.

Van hospitality tot sales, van terras tot keuken


Horecaadviesbureau.nl biedt horeca opleidingen van A tot Z. U kunt terecht voor horeca training op gebied van bijvoorbeeld marketing en gastvrijheid, maar ook voor praktische horeca training zoals terraskelner of een basisopleiding horecamedewerker. Bij horecaadviesbureau kunt u terecht voor alle mogelijk denkbare horeca trainingen, zodat u uw gasten het beste van het beste kunt bieden.

Maatwerk training


Een horeca training van horecaadviesbureau.nl is altijd op maat en voldoet aan de behoeftes van u en uw medewerkers. Alles is mogelijk, zowel buiten uw organisatie als op locatie (in company training). Uiteraard adviseert horecaadviesbureau.nl U graag over de mogelijkheden tot verbetering van rendement en kwaliteit binnen uw onderneming!

Incompany trainingen


Opleiding en training kunnen wij uiteraard bieden op het gebied van sales & marketing, alsmede de gehele gastvrijheidsinvulling in horeca en zorginstellingen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de trainingen

o Basis training horecamedewerker(ster)
o Terraskelner
o Goed getapt
o Sociale hygiëne