Vacature

Over horecaadviesbureau.nl


Vacature

Horecaadviesbureau.nl is een initiatief van Gerard Hekkelaan en Ger Henkelman. Beide hebben hun sporen in het bedrijfsleven verdiend, waarbij Gerard als gewezen Horeca Exploitant de vakkennis binnenbrengt en Ger Henkelman als zelfstandig ondernemer en manager weer andere zakelijke eigenschappen toevoegt.

Ben jij een echte horecaman of vrouw en toe aan de volgende stap in je carrière? Droom jij al jaren van je eigen zaak, maar zie je vooral het regel- en uitzoekwerk aan het begin niet zitten? Dan is de volgende kans echt iets voor jou!

Je kunt de eigenaar worden van Restaurant Sizzling in Eindhoven. Deze succesvolle horecazaak zit al 23 jaar op het Stationsplein in de lichtstad van Nederland. De huidige eigenaar is toe aan iets nieuws en is daarom op zoek naar zijn opvolger. Hij wil de zaak graag in fases verkopen aan een ondernemer die zich met veel energie en toewijding over het restaurant gaat ontfermen.

De eigenaar zal na een inwerkperiode van een half jaar alleen nog een adviserende rol vervullen. Hierdoor heb je alle vrijheid om naar eigen inzicht te handelen en te ondernemen binnen de randvoorwaarden van het concept. De zaak is helemaal opgeknapt en klaar voor de toekomst. Er staat een enthousiast en ervaren management- en keukenteam klaar, die samen met jou aan de slag gaan.


Wat zoeken wij?

- Een echte ondernemer met een gedegen opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een managementfunctie.
- Iemand met een open persoonlijkheid, die resultaat- én mensgericht is.
- Een van nature zeer gastvrij persoon
- Ervaring en interesse in de keuken
- Eventueel een horecakoppel


Wat bieden wij?

- Goedlopend restaurant op toplocatie.
- Een bewezen concept
- Vrijheid om naar eigen inzicht te handelen en ondernemen
- Eigenaar worden in stappen
- Direct al mede-eigenaar worden

Ben jij de uitgesproken kandidaat om dit bedrijf te gaan runnen? Stuur dan je cv en motivatie naar:
[email protected]

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je hem gerust eerst bellen (06-26520512) of mailen.