Concepten


Jouw concept landelijk maken? Of aansluiten bij een bewezen concept?


Concepten

Om als horecaondernemer succesvol te zijn, moet je een goede visie hebben voor je bedrijf. Je personeel, de juiste naam, een goede uitstraling, stijl en locatie passen allemaal bij jouw bedrijf en bedrijfsformule. Een horecaformule of concept is bovendien onderscheidend, betekenisvol, makkelijk communiceerbaar en voegt waarde toe aan je bedrijf. Een concept maakt of breekt het financiële succes op de lange termijn.
Het is erg moeilijk om je visie te vertalen naar een goed concept. Ook als je al een concept hebt, blijft deze ontwikkelen. Aanpassen en bijsturen, een horeca- concept verbetert zich continu. HorecaAdviesBureau.nl weet van bestaande concepten successen te maken, kan dienen als klankboord of komt met nieuwe ideeën, maar kan het concept ook bewaken.


Nieuwe Concepten


Loop je al jaren rond met het idee voor een uniek frozen yogurt concept? Wil je shared dining en sushi combineren in een oude loods? Kun jij een foodtruck met veggie burgers niet uit je hoofd krijgen? Klop dan eens bij HorecaAdviesBureau.nl aan. Wij kunnen je helpen om je idee te vertalen naar een plan. Naar een formule die bij jou past. Naar een horeca concept waar andere ondernemers ook warm voor gaan lopen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?


o financiële planningen en opstellen
o marketing en promotie uitdenken
o contracten opstellen
o Juridische structuur vastleggen
o Het concept vastleggen en beschermen
o handboeken voor personeel opstellen
o ondersteuning bij locaties en makelaardij
o helpen bij het vinden van financiering
o actief zoeken naar franchisenemers
o Heb je een bestaand concept en zoek je naar de juiste invulling?
o Ben je al aan de slag met een formule en wil je het breder uitrollen?
o Heb je al een horeca concept met franchisenemers maar wil je de formule verbeteren?

Heb je een bestaand concept en zoek je naar de juiste invulling?


Ben je al aan de slag met een formule en wil je het breder uitrollen?
Heb je al een horecaconcept met franchisenemers maar wil je de formule verbeteren?
HorecaAdviesBureau.nl staat je bij met raad en daad. Door onze ervaring, kennis en ons uitgebreide netwerk kunnen we je helpen met de juiste stappen te nemen. Bij het vinden van de juiste investeerders. En natuurlijk het vinden van licentienemers die helemaal enthousiast worden van jouw horecaconcept.

Gerelateerde vragen

Welke concepten hebben jullie succesvol begeleid?
Pinsa concept
Gabrielle Tamborinni en Adriano Raimondi hebben in Den Haag-Centrum sinds 2016 een Pinsa zaak, waar zij Pinsa's (een op een speciale manier geprepareerd broodje, waarvan het idee al uit de tijd van de Romeinen stamt) hebben geïntroduceerd. Gezien het succes in Den Haag heeft men de ondersteuning van HorecaAdviesBureau.nl ingeroepen om dit concept ook in andere steden te introduceren.

1857 (Schnitzel) concept
Het jaar waarin de schnitzel zijn intrede in de Oostenrijkse keuken maakte is de naamgever van dit concept rond het welbekende vleesgerecht. Dit concept is nog in de ontwikkelingsfase. HorecaAdviesBureau.nl begeleidt de ondernemers op dit moment met het uitrollen van hun formule.

Ribs & Burgers Concept
De naam verraadt het al; een concept wat draait om vlees. Zowel spareribs als overheerlijke burgers eet je binnenkort op diverse locaties. Dit concept is nog in de ontwikkelingsfase. HorecaAdviesBureau.nl begeleidt de ondernemers op dit moment met het uitrollen van hun formule.

Daarnaast begeleiden we meerdere partijen met concepten waar wij de juiste panden of franchisenemers voor zoeken.
Kunnen jullie voor mij ook een concept ontwikkelen?
Uiteraard kunnen wij ook voor u, en vooral met u, een goed concept ontwikkelen aan de hand van uw wensen. Omdat een idee en de ondernemer erachter verschillen, is onze aanpak volledig op maat. Dat betekent dat wij samen met u kijken naar wat er is, wat er nodig is en vooral wie wat gaat doen.

Wilt of kunt u zo min mogelijk doen en wilt u ons zo breed mogelijk inschakelen? Wij kunnen het gehele concept van A t/m Z begeleiden. Van het ondernemings- en marketingplan schrijven tot en met de locatie of franchisenemers zoeken.


Dieuwke Stellinga

Restaurant Onze Kerk , Lage Zwaluwe


In de opstartfase, van besluit tot aan opening, zijn wij enorm geïnspireerd door Gerard Hekkelaan om ons concept helemaal uit te denken, te beleven en uit te werken. Gerard heeft goed geluisterd naar wat wij ongeveer voor ogen hadden.