Bert van DoornBert van Doorn

06-51371805 bert@horecaadviesbureau.nl Regio: Houten, Bunnik, IJsselstein, Zeist

Talen

🇳🇱 🇩🇪 🇬🇧 🇪🇸

Expertise

✓ Financieringen
✓ Conceptontwikkeling
✓ Managementondersteuning
✓ Analyses en trainingen gericht op rendementsverbeteringen
✓ Overall advies
✓ Leveranciers en huurcontracten

Achtergrond

Met ingang van 1 januari 2021 ga ik van start bij HorecaAdviesBureau.nl.Na 10 jaar bij een accountantskantoor gewerkt te hebben met een grote variatie aan MKBcliënten en daar ook mijn opleiding tot registeraccountant afgerond te hebben ben ik in 1993 alsfinancial controller gaan werken bij Debuut Horeca BV.

Mijn rol bij Debuut Horeca was naast de financiële administratie ook gericht oppersoneelszaken/HR, inkoop, food&beverage, data analyse en automatisering.Dus planning en budgettering en aansturing van een organisatie kennen voor mij weinig geheimen meer.

Daarbij was ik ook de contactpersoon naar derden zoals belastingdienst, financiers,verzekeringen, accountant en veel andere leveranciers.

Samen met mijn collega's heb ik mijn steentje kunnen bijdragen aan de groei van het bedrijf van5 vestigingen naar 35 horecavestigingen met een grote variatie aan concepten.

Gedurende en naast mijn normale werkzaamheden ben ik in verschillende hoedanigheden de afgelopen jaren betrokken geweest bij diverse investeringstrajecten in verschillende typeondernemingen en onroerend goed en heb zodoende ruime ervaring in start ups en scale ups van bedrijven die op velerlei terrein actief waren.

Motivatie

Mijn motivatie is om ondernemers en ondernemingen te helpen en ontzorgen gedurende elke levensfase van hun bedrijf.

Met de combinatie van mijn passie en ervaring voor zowel cijfers als horeca denk ik dat ik elk horecabedrijf kan begeleiden om (nog) succesvoller te worden.

Geen panden gevonden voor deze makelaar.Het Corona Virus heeft de (gastvrijheids)wereld behoorlijk in zijn greep.
Wat betekent het voor jou, jouw personeel, jouw klanten? Wij willen je zoveel mogelijk informeren, helpen. Dit doen wij vrijblijvend want de horeca is ook onze branche.

Heb je vragen, kunnen wij je helpen bij bijvoorbeeld verruiming van een krediet, of snelle kredietfaciliteit, laat het ons weten.

Onze white paper met heel veel informatie is gratis en direct te verkrijgen door onderstaand formulier in te vullen.